EXCLUSIV Tara: „Lucrez la mai multe piese, atât în limba română, cât şi în engleză“

La sfârşitul anului trecut, Tara a colaborat cu rapperul Kalif pentru melodia „Prima dragoste“, care a fost lansată alături de videoclip.

tara interviu exclusiv melodie romana

Recent, artista ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei, dar şi despre hobby-urile pe care le are.

TrăieşteMuzica.Ro: Cum a fost anul 2016 pentru tine şi ce aşteptări ai de la 2017?

Tara: Anul 2016 a fost unul bun, care a avut şi momente critice, dar peste care am trecut cu bine. Din punct de vedere muzical, am colaborat cu prodcători şi artişti talentaţi de la noi, precum DJ Sava, Cortes, Connect-R, Phelipe, Mihai Ristea sau Kalif.

În 2017 îmi doresc să am o continuitate ascendentă pe plan profesional. Îmi doresc să-mi menţin stilul de viaţă sănătos, bazat pe dietă şi sport. Îmi doresc să fiu în continuare alături de mişcarea pentru drepturile minorităţilor, dar şi de cea care luptă pentru drepturile animalelor.

Cea mai de succes melodie a ta, „Missing you“ are peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. Te aşteptai la un succes atât de mare?

Nu, nu mă aşteptam. Şi asta nu pentru că-mi subestimez valoarea artistică, ci pentru că nu fac muzică urmărind să am succes. Eu văd mai degrabă muzica o prelungire a unei stări de spirit pe care o am într-o anumită perioadă. O exteriorizare a trăirilor interioare. Bineînţeles că mă bucur enorm atunci când o piesă cântată de mine are succes, dar nu ăsta este scopul în sine.

Care dintre melodiile tale este cea mai apropiată de sufletul tău?

Părţi din sufletul meu se află în fiecare melodie cântată de mine, pentru că de multe ori mă implic în producţie. Nu aş putea să aleg doar una. De fiecare sunt legată cu amintiri, fiecare spune o poveste reală.

Când lansezi următoarea melodie şi în ce limbă o să fie?

În acest moment lucrez la mai multe piese, atât în limba română, cât şi în engleză. Voi alege, alături de echipa mea, în funcţie de strategia de promovare pe care o vom aplica. Dar cred că următoarea melodie lansata va fi în limba română.

Cu cine ai vrea să colaborezi?

Cu orice artist în care cred, unde simt că există o conexiune şi o chimie.

tara exclusiv muzica

Apari şi pe coperţi de revistă. Ce sentiment ai atunci când îţi dai seama că foarte multă lume te vede odată ce cumpără revista?

Mi-aş dori să dau speranţă unor oameni aflaţi în impas. De aceea îmi împărtăşesc deschis experienţele de viaţă în interviurile acordate. Aş fi fericită să ştiu că am reuşit să impulsionez, fie şi un singur om, să lupte, să nu se lase doborât de perioadele grele şi să conştientizeze că mâine e o nouă zi. Le sunt recunoscătoare jurnaliştilor cu care am lucrat pentru această şansă.

Am văzut că eşti pasioată de modă. Vrei să ai propria linie vestimantară?

Într-adevăr, am făcut un curs de stilism cu Ovidiu Buta, un om inteligent şi educat. De la el am învăţat lucruri concrete despre modă, dar şi faptul că nimic nu e concret şi că, de multe ori, nerespectând regulile, rezultatul este fantastic. Se spune că te naşti cu bunul gust, dar de multe ori se poate educa.

Revenind la întrebare, nu am gânduri să lansez o linie vestimentară. Dar îmi place foarte mult să stilizez haine deja create.

Eşti destul de activă pe reţelele de socializare. Pe care le foloseşti cel mai des?

Aş menţiona două reţele de socializare care mi-au creat dependenţă: Facebook şi Instagram. Îmi place să interacţionez cu oamenii, fie chiar şi virtual.

Care este cea mai dorinţă a ta?

Dorintele spuse cu glas tare nu se mai îndeplinesc. Dar, sinceră sa fiu, cred că dorinţele mele coincid cu ale tuturor: să fiu sănătoasă şi fericită.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here