EXCLUSIV Uddi: „A fost o onoare să cânt alături de Delia“

A participat la X Factor, acolo unde s-a făcut remarcat datorită vocii sale, iar apoi a ajuns să cânte alături de Delia, melodia „Ipotecat“ devenind rapid un hit. Este vorba despre Dragoș Udilă, cunoscut publicului larg sub numele de Uddi.

dragos udila uddi interviu exclusiv

Uddi a scos recent o nouă melodie, „Lasă-mă pe mine“, interpretată alături de Jo, și ea tot fostă concurentă la X Factor. Mai mult de atât, el a fost cooptat și de DJ Rynno și Sylvia să cânte împreună piesa „Seară de seară“.

Dragoș Udilă a acceptat să ne acorde un interviu prin intermediul căreia i-a mulțumit Deliei pentru faptul că a ajuns să cânte alături de ea, dar și-a și anunțat fanii că pregătește o nouă melodie alături de Nane.

TraiesteMuzica.Ro: „Lasă-mă pe mine“, „Seară de seară“… Două melodii în decurs de doar câteva zile. Cât timp petreci în studio?

Uddi: Încerc să ajung zi de zi la studio, am multe de învățat, vreau să mă îmbunătățesc pe zi ce trece. Și îmi face plăcere, iubesc muzica.

Ai şi timp liber?

Într-adevăr, în ultima vreme s-au aglomerat lucrurile. Emisiuni, studio, filmări, mai nou și concerte. Dar o fac cu plăcere. În timpul liber joc fotbal.

Cum ai ajuns să lucrezi cu Jo pentru melodia „Lasă-mă pe mine“?

Pe Jo am cunoscut-o la X Factor, chiar vorbeam de pe atunci că ar fi frumos să facem o colaborare. Astfel că atunci când am decis cu cei de la Famous Production că lansăm ‘Lasa-mă pe mine’ ca următorul meu single, am propus-o imediat pe Jo. Ne potrivim bine, din punct de vedere muzical, să spun așa.

Dar cu DJ Rynno şi Sylvia?

A venit propunerea de la ei, să facem partea de reggae pe piesă. Am ascultat ‘Seară de seară’, mi-a placut și a fost o plăcere să colaboram.

Care dintre cele două melodii crezi că va avea success mai mare?

Sincer, nu știu. Sper să vă placă amândouă.

Erai cunoscut şi înainte, dar după „Ipotecat“ a ajuns să te ştie o ţară întreagă… Ai vreun mesaj pentru Delia?

Da. Delia, e o plăcere și o onoare să cânt alături de tine. Îți mulțumesc!

Cu ce artişti ai mai vrea să colaborezi?

Sunt mulți artiști care-mi plac, pe care îi respect și mi-ar plăcea să colaborăm pe viitor. Acum, de exemplu, urmează o piesă cu Nane. Și mai am și alte colaborări în plan, dar nu vă spun nimic, să fie surpriză.

Ţi-ai creat această imagine de ragga man. În stilul acesta mai cântă Pacha Man şi Nicolle Cherry. Te vezi cântând alături de ei?

Da, îmi place de ei și, de ce nu, mi-ar plăcea să putem colabora.

Ce planuri de viitor ai?

Cât mai multe piese, colaborări frumoase și concerte.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here