marți, iulie 16, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Voltaj: „«Kori Gent», piesa cântată în premieră la Sala Palatului, va...

EXCLUSIV Voltaj: „«Kori Gent», piesa cântată în premieră la Sala Palatului, va fi lansată în 2016“

Băieţii de la Voltaj au reuşit din nou să-şi surprindă fanii, turneul simfonic „Din toată inima“ fiind cea mai mare producţie a unei formaţii româneşti. După succesul de la Bucureşti, Călin Goia şi colegii lui s-au hotărât să ducă spectacolul în alt mare oraş al ţării, Cluj.

voltaj interviu exclusiv din toata inima

Concertul de la Cluj va avea loc pe 3 decembrie, la Sala Polivalentă, cei de la Voltaj acordându-ne recent un interviu în cadrul căruia au vorbit atât despre turneul simfonic „Din toată inima“ şi spectacolul de la sfârşit de an, cât şi despre noua lor piesă, „Kori Gent“, pe care au cântat-o în premieră la Sala Palatului din Bucureşti.

traiestemuzica.ro: După turneul simfonic „Din toată inima“, încheiat cu un concert excepţional la Bucureşti, urmează un nou spectacol la Cluj. Cum aţi luat această decizie şi de ce aţi ales Clujul?

Voltaj: În urma succesului pe care l-a avut concertul de la Sala Palatului din Bucureşti, care a fost sold-out cu trei săptămâni înainte, am tot primit mesaje de la cei care n-au mai apucat să-şi cumpere bilete şi îşi doreau să mai susţinem un concert.

Ne-am gândit să ducem la Cluj cea mai mare producţie a unei formaţii româneşti. Clujul este oraşul natal al lui Călin Goia şi pentru el este o bucurie să cânte acasă.

Concertul Voltaj de la Sala Palatului a fost unul dintre cele mai bune spectacole ale unei trupe din România. Publicul a cântat cu voi de la început, până la sfârşit. Cum reuşiţi de fiecare dată să aveţi această chimie cu fanii?

Cu siguranţă publicul simte energia pe care noi o transmitem şi mesajul pieselor noastre şi acesta este motivul pentru care suntem primiţi cu multă căldură de fiecare dată.

Cum aţi ajuns să lucraţi cu orchestra Simona Strungaru Symphonics? De ce nu aţi ales altă orchestră?

Simona este o artistă desăvârşită, cu experienţă, şi ne-a fost recomandată din mai multe părţi. După ce-am cunoscut-o şi am lucrat câteva piese, am fost foarte mulţumiţi şi ne-am dorit să colaborăm.

interviu exclusiv voltaj din toata inima

Voltaj este una dintre cele mai iubite trupe din ţara noastră de ani de zile. Cât credeţi sau cât vă doriţi să vă menţineţi în topuri?

Încă 20 ani, cel puţin. Glumim. Important pentru noi este să fim sănătoşi şi să cântăm cu plăcere în continuare. Singurul top care contează este cel din sufletele oamenilor. Dacă lor le place muzica noastră, pentru noi asta e cea mai mare satisfacţie.

Când vă vedem din nou pe scena Sălii Palatului?

Nu ne-am gândit exact. Acum ne concentrăm să iasă bine concertul simfonic de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În cadrul concertului de la Bucureşti aţi cântat şi o melodie în premieră. Când va fi lansată oficial?

Da, este vorba de piesa „Kori Gent“. Cel mai probabil, la începutul anului viitor o vom lansa. Urmează să filmăm şi videoclip la ea şi sperăm să vă placă!

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.