marți, iulie 16, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Voltaj: „Ne simţim apropiaţi de fani şi ne place să cântăm...

EXCLUSIV Voltaj: „Ne simţim apropiaţi de fani şi ne place să cântăm în română“

La mijlocul lunii iulie, băieţii de la Voltaj au lansat un lyric video pentru piesa „Din toată inima“, o melodie ce precede turneul naţional din acest an al celebrei formaţii.

voltaj interviu exclusiv din toata inima

Acum, când Voltaj se pregăteşte de lansarea clipului oficial al melodiei „Din toată inima“ şi de turneul care se va încheia pe 16 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, Călin Goia ne-a acordat un interviu despre planurile trupei.

traiestemuzica.ro: Aţi lansat recent melodia „Din toată inima”, care vine după „De la capăt”. Ambele piese sunt pentru români sau pentru România. Cât de apropiaţi vă simţiţi de români şi de publicul vostru?

Voltaj: Ne simţim foarte apropiaţi! Suntem cu sufletul alături de toţi românii şi sperăm ca prin intermediul muzicii noastre să-i impulsionăm să fie mândri de ţara în care s-au născut, aşa cum suntem şi noi.

Sunteţi una dintre cele mai iubite trupe din România. Cum v-aţi simţit după Eurovision? Credeţi că aveţi şi mai mulţi fani acum?

Nu s-a schimbat nimic după ce ne-am întors de la Viena. Ne bucurăm de aceeaşi dragoste şi susţinere din partea fanilor noştri, la fel ca până acum.

După participarea la celebrul concurs v-aţi gândit să lansaţi din nou şi piese în engleză?

Nouă ne place să cântăm în limba română. La Eurovision, din dorinţa de a înţelege cât mai multă lume mesajul nostru, am hotărât că e cel mai bine să realizăm şi varianta în limba engleză a piesei „De la capăt“.

Momentan nu luăm în calcul să mai traducem vreo piesă în engleză, dar, dacă va fi nevoie, o vom face.

voltaj - din toata inima interviu

Cum a fost, până acum, anul 2015 pentru voi, din punct de vedere profesional?

A fost un an care ne-a adus până acum multe satisfacţii profesionale: am reprezentat România în cadrul unui concurs internaţional de mare anvergură, am lansat aplicaţia Voltaj, disponibilă pe iOS şi Android şi odată cu ea am bifat o nouă premieră în România: „Din toată inima“, primul single lansat printr-o aplicaţie.

Ce planuri aveţi pentru acest an? Ce melodii sau clipuri mai pregătiţi?

Ne pregătim să plecăm într-un turneu din toată inima pentru România. Turneul se va incheia la Bucureşti, pe 16 octombrie, la Sala Palatului, unde vom susţine un concert cu totul şi cu totul special, alături de o orchestră filarmonică formată din 45 de muzicieni. Până atunci, urmează să lansăm videoclipul piesei „Din toată inima“. Am filmat în multe locuri frumoase din România şi abia aşteptăm să vedeţi cum a ieşit!

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.