EXCLUSIV What’s Up: „Urmează să lansăm, eu, Shift şi Connect-R, melodia «Cel mai norocos»“

What’s Up a reuşit în ultimii ani să-şi creeze un nume în industria muzicală şi să surprindă cu fiecare melodie lansată. El a cucerit topurile cu piese interpretate alături de artişti precum Andra şi Ruby, dar şi cu melodii solo.

whats up interviu exclusiv piesa noua

Acum, artistul se pregăteşte de lansarea unei noi piese, alături de Shift şi Connect-R, şi face parte din campania „Trăieşte-ţi viaţa, urmează-ţi pasiunea“, a celor de la Kruger & Matz, care îi încurajează pe români să folosească gadgeturi de calitate, dar accesibile, în aşa fel încât să-şi permită să investească mai mult în pasiunile lor.

traiestemuzica.ro: Ai colaborat recent cu Daniel Iordăchioae la melodia „Pe furiş“. Cum aţi ajuns că cântaţi împreună?

What’s UP: Ne-am văzut la o petrecere de lansare la DeMoga Music, ne-am împrietenit şi am promis că vom face o piesă împreună. Am intrat în studio alături de echipa deMoga şi cam aşa a ieşit.

Piesa are şi videoclip. Cum a fost la filmări?

Daniel este un om foarte haios. Este greu să nu te binedispună. Mereu râdem şi spunem glume. Chiar mă surprinde de multe ori, că-mi seamănă în multe privinţe. A fost relaxant să lucrăm împreună.

Ai colaborări cu Moculescu, Iordăchioae… Cine urmează, Cotabiţă, Mărgineanu sau Chilian?

Doamne, sincer, îi vizez de ceva timp, am deja două piese scrise pentru Cotabiţă de anul trecut, aştept momentul perfect să se întâmple magia.

Cu Chilian am vorbit chiar la lansarea piesei „Pe furiş“ despre o idee mai veche care îmi doresc să i se potrivească.

Cu maestrul Mărgineanu m-am văzut la câteva petreceri, am vorbit despre o posibilă colaborare. Eu, în general, când respect un artist, inevitabil îmi vine gândul de a intra în studio cu el.

interviu exclusiv whats up 2015

Anumite pasaje din clipul cu Moculescu au fost filmate cu smartphone-ul Kruger & Matz LIVE 2 LTE, apoi în videoclipul „Bine“ fanii te-au văzut folosind telefonul Drive 3. Cum ţi se par produsele Kruger & Matz?

Produsele Kruger & Matz sunt performante, dar accesibile, ceea ce înseamnă că dai mai puțini bani pe aceeași tehnologie de top și îți permiți să investești în pasiunile tale, iar asta e super! De fapt, pe asta se bazează și filosofia brandului: produsele sunt doar instrumentele necesare pentru o viață mai bună.

Acum faci parte din campania „Trăieşte-ţi viaţa, urmează-ţi pasiunea“, a celor de la Kruger & Matz. Ne poţi da mai multe detalii despre campanie?

Toți românii care au o pasiune, au șansa să se înscrie în concurs. Este suficient să încarce o fotografie sau un video pe site-ul campaniei. În scurt timp, îi vom cunoaște pe cei patru finaliști care au avut cele mai votate înscrieri, iar doi dintre ei vor primi de la Kruger & Matz o bursă de 15.000 de lei, cu ajutorul căreia pot să facă din pasiunea lor un stil de viață. Eu am facut asta deja! Scriu versuri și fac muzică încă din copilărie, iar pasiunea mea pentru rime, note și cuvinte s-a transformat fără să-mi dau seama în cel mai tare job din lume!

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

Am planuri multe, acum lansăm piesa „Cel mai norocos“, un feat semnat de Shift în colaborare cu mine şi Connect-R. Este o piesă care vorbeşte despre cei care muncesc din greu pentru visurile lor, care nu se lasă bătuţi orice ar fi şi trag până la capăt. Ne regăsim toţi trei în acest mesaj şi sper ca şi cei pentru care scriem să simtă la fel. Anul viitor, featuri noi, single nou şi, cu siguranţă, vom reuşi să lansăm video-albumul de care am tot vorbit în ultimul an.

Citeste si despre:

Cum a fost la prima editie a festivalului MASSIF din Poiana Brasov
Smiley - locul 1 în topul celor mai difuzate piese la radio
Cele mai așteptate evenimente muzicale și festivaluri din România în 2023
Sarbatori de iarna fermecatoare in compania celor mai frumoase cantece

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here