EXCLUSIV Ylona: „Este cale lungă până să ajung să cânt cu artişti precum Holograf sau Delia“

În luna august a acestui an, Ylona, pe numele ei real Ilona Arteni, a lansat primul single din carieră, “Stay”, compus şi produs de Vanotek.

ylona-interviu-exclusiv-trm

La aproximativ două luni de zile după lansare, artista ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre prima ei melodie, dar şi despre planurile de viitor.

TrăieşteMuzica.Ro: Recent ai lansat prima melodie din carieră, „Stay“. Care este povestea din spatele piesei?

Ylona: Melodia este una pozitivă, prin care am dorit să transmit că există speranţă chiar şi într-un moment de cădere sentimentală, să întâlnim persoana căreia să-i spunem stay with me.

Single-ul a fost compus şi produs de Vanotek. Cum ai ajuns să lucrezi cu el?

Pe Vanotek l-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Având în vedere că ne leagă aceeaşi pasiune, şi anume muzica, ne-am împrietenit destul de repede. A urmat o întâlnire la studioul lui şi aşa a început prima noastră coloaborare.

Îi sunt recunoscătoare pentru încrederea şi susţinerea acordate.

Ce aşteptări aveai de la „Stay“ şi cum ţi se pare că a fost primită piesa de public?

De-a lungul timpului am învăţat să nu am aşteptări în general. Îmi place să fiu surprinsă şi, în acest caz, chiar am fost într-un mod plăcut. Având în vedere reacţiile pozitive la adresa melodiei, pot spune că a fost primită destul de bine.

De ce ai ales ca prima ta piesă să fie în engleză şi nu în română?

Aşa am simţit.

Cu ce artişti din România ai vrea să colaborezi?

Artiştii de la noi din ţară sunt foarte talentaţi, cu personalitate, şi mi-e greu să decid cu cine aş vrea să colaborez. Mai am multe de învăţat, sunt încă la început. Cred că este o cale lungă să ajung să cânt cu artiştii consacraţi pe care îi admir, precum Holograf, Direcţia 5, Vunk, Delia, Loredana şi lista poate continua.

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

Să lansez cel puţin încă un single nou.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here