EXCLUSIV Yssa: „Colaborarea cu Matteo şi F. Charm îmi dă încredere şi speranţe“

Yssa, pe numele real Isabela Ilie, o nouă speranţă a muzicii româneşti, a lansat recent o nouă melodie, „Amprente“, interpretată alături de Pacha Man.

interviu yssa amprente

Şcolită de profesori celebri precum Oliver Popa, Crina Mardare sau Mihaela Cernea, Yssa a lucrat la cele mai noi piese ale ei cu F. Charm şi de Matteo.

Recent, artista ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre colaborarea cu echipa de la Lanoy Production şi despre cea mai recentă piesă a ei.

traiestemuzica.ro: Ai lansat o nouă melodie, „Amprente”. Care este povestea din spatele ei şi cum a luat naştere?

Yssa: Am luat legătura cu F. Charm, cu care colaborasem şi la piesa „Ard De Dor“. Mesajul piesei este inspirat din realitate. Este o melodie de dragoste, motivaţională.

Piesa este o colaborare cu Pacha Man. Cum ai ajuns să cânţi cu el?

Îmi place cum cântă, i-am tot ascultat piesele şi am îndrăznit să-i propun o colaborare, după ce i-am trimis în prealabil melodia în fază de proiect. Spre surprinderea mea, a acceptat imediat.

„Amprente” are şi videoclip. Cum a fost la filmări?

La filmări, deşi a fost foarte obositor, ne-am distrat de minune, alături de echipa de profesionişti a regizorului Lazăr Cercel. În cadrul clipului apar mai multe locaţii, printre care şi Piaţa Unirii.

yssa amprente interviu

Cele mai recente două melodii ale tale au fost create în studioul Lanoy Production. Cum te înţelegi cu Matteo şi F. Charm şi cum ai ajuns în echipa lor?

Fiind în căutare de piese noi, am ajuns la ei printr-o recomandare. Îi ştiam doar de la televizor. Colaborarea cu ei îmi dă încredere şi speranţe.

Ţi se mai spune şi „Rihanna de România”. De unde această asociere?

Asocierea a fost făcută de cei care m-au descoperit, pe la vârsta de 8-9 ani. Poate şi datorită faptului că-mi place de ea şi îi cântam foarte des piesele.

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

În primul rând, să promovez cu toată forţa piesa “Amprente”. Apoi, să lansez noi piese pe care să-mi pun şi mai mult amprenta, melodii care să mă recomande cu tărie în cariera mea muzicală.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here