FOREVER HIT – cea mai mare discoteca in aer liber, la Arena Nationala din Bucuresti

Generatia celor nascuti in anii ’70-’80 , adica sfarsitul Generatiei X si inceputul Milenialilor a devenit in ultimii ani tot mai atractiva pentru organizatorii de concerte si festivaluri din Romania. Asadar, nu este de mirare ca in 2021 vom avea un “spectacol cu caracter festiv” dedicat muzicii anilor ’80-’90. “Cea mai mare discoteca in aer liber”- asa cum e prezentat evenimentul de catre organizatori, sau mai simplu – FOREVER HIT, se anunta a fi ceva spectaculos, un regal muzical cu peste 20 de artisti de talie internationala ale caror hit-uri s-au auzit frecvent la radio, discoteca sau televizor in anii premergatori erei internetului.

Chiar daca in anii trecuti am mai avut evenimente similare (vezi DISKOteka Festival), niciunul nu pare sa se apropie de ce va fi Forever Hit. Cu o locatie atractiva si ofertanta – Arena Nationala din Bucuresti, si un line-up de top, evenimentul care va avea loc pe 18 septembrie 2021 are toate ingredientele unui mare success.

(UPDATE: EVENIMENT AMANAT PENTRU 2022 – detalii pe https://traiestemuzica.ro/timp-liber/forever-hit-se-amana-pentru-2022/)

Dupa mai bine de un an si jumatate de la debutul pandemiei si restrictiilor a venit vremea sa ne bucuram din nou de muzica, sa socializam la evenimente desfasurate in aer liber si sa revenim la normalitate. Desigur, cu respectarea limitarilor impuse de autoritati, a normelor sanitare in vigoare si respect pentru sanatatea proprie si a celor din jur.

Pe site-ul oficial, evenimentul este prezentat in felul urmator: “FOREVER HIT va fi un spectacol cu caracter festiv, cu reprezentații artistice într-o atmosferă de gală, având ca scop punerea în evidență a unor artiști extrem de valoroși și premierea lor pentru întreaga activitate și pentru contribuția adusă industriei și patrimoniului muzical mondial.”

Artisti si trupe renumite pe scena Forever Hit

Printre artiștii de renume care vor urca pe scena amplasată pe Arena Națională pe data de 18 septembrie se numara: Sandra, Nana, Jenny de la Ace of Base, Haddaway, Alphaville, Snap!, Thomas Anders – Modern Talking, Doctor Alban, Technotronic, Haddaway, Bonney M, Las Ketchup, Technotronic, Londonbeat, Ice MC, No Mercy, Captain Hollywood Project, Mr. President, C-Block.

Sandra Ann Lauer, cunoscută profesional ca Sandra, este o cântăreață germană de muzică pop și eurodance. Înaintea de a începe o carieră solo sub numele de Sandra, până în 1984, a fost vocalista trupei Arabesque. Sandra a participat ca vocalistă și la proiectul muzical Enigma al fostului ei soț, Michael Cretu. Sandra a fost o „regină” a muzicii disco a anilor ’80. Printre marile succese ale Sandrei se numără: Maria Magdalena, In the Heat of the Night, Everlasting Love, Stop for a Minute, Heaven Can Wait, Hiroshima , One More Night.

Nana este un rapper și D.J. german devenit celebru în a doua jumătate a anilor 1990, atunci când stilul lui a fost caracterizat ca “euro-rap” și versurile lui se concentrau pe relația cu Dumnezeu, cu familia sa, sau pe teme cum ar fi rasismul și Holocaustul. Printre hit-urile sale care au facut si inca fac furori se numara: Darkman, Lonely, Let It Rain, Too Much Heaven, Remember The Time.

Alphaville este o formație muzicală germană de gen synthpop, devenită populară prin anii 80′, cunoscută mai ales pentru hiturile Big in Japan, Forever Young și Sounds Like A Melody.

Alexander Nestor Haddaway, cunoscut sub numele de scena Haddaway, este un cântăreaț german originar din Trinidad. El al devenit renumit la nivel mondial 1993 cu hitul What Is Love.

Dr. Alban este binecunoscut publicului roman, acesta nefiind la primul concert la noi in tara. Profesia lui de baza este dentist, dar a cochetat cu muzica de la inceputul anilor ’90, devenind in scurt timp un important artist al muzicii euro-dance cu influente dancehall si reggae. Piese precum Hello Afrika, It’s My Life, Singing Hallelujah, One Love i-au cimentat statutul de vedeta.

Trupa C-Block este recunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes din istoria culturii europene de hip hop, marcand ascensiunea muzicii rap influențate de americani în Europa, cu hit-uri precum So Strung Out, Time is Tickin Away, Shake Dat Azz sau Summertime.

Captain Hollywood Project a fost fondat în 1990 la Nuremberg(Germania) de cântărețul, dansatorul și producătorul de muzică Tony Dawson-Harrison, fiind considerați pionierii stilului ”eurodance”. Au vândut peste 20 milioane de discuri în toată lumea și au lansat multe hituri ce au ocupat pozitii fruntase în topurile europene ale anilor ’90. Hitul More & More a fost nr. 1 în Germania timp de 8 săptămâni în anii ’90 și a ajuns pe locul intai chiar și în SUA, în topurile Billboard. Printre alte hituri memorabile mentionam Flying High, Impossible, Only with you, Find another way.

Cu hit-uri precum Up ‘n Away, I Give You My Heart, Show Me The Way și legendarul Coco Jambo, grupul pop Mr. President a reușit să ia cu asalt atât topurile germane și internaționale. Mr. President se bucură de faimă internațională și de numeroase premii în platină și aur în peste 40 de țări.

Fondată în 1976, trupă euro-caraibeană Boney M a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume și este cunoscută pentru hiturile internaționale precum Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, Rasputin, Mary’s Boy Child – Oh My Lord și Rivers of Babylon, hituri care sunt prezente si astazi in playlist-urile foarte multor radio-uri, atat in variantele clasice cat si ca remix-uri.

Snap! este un proiect german de eurodance, fondat în 1989. Trupa a trecut printr-o serie de schimbări de componență de-a lungul timpului, dar a cunoscut cel mai mare succes când era condusă de rapperul Turbo B, remarcandu-se prin single-urile The Power și Rhythm Is a Dancer.

Despre bilete si alte informatii utile

Conform detaliilor puse la dispozitie de catre organizatori, accesul la evenimentul Forever Hit cu prezență fizică sau în varianta online se face doar în baza unui card de acces valid. Acesta se poate achizitiona de pe site-ul bileteacum.ro

Prețurile diferă în funcție de cât de aproape este locul de scenă:

  • Acces în zona VIP – 100 de euro (499 lei)
  • Categoria I (Gazon A) – 80 de euro (399 lei)
  • Categoria II (Gazon B) – 60 de euro (299 lei)
  • Categoria III (tribune) – 40 de euro (199 lei)
  • Streaming Online – 10 euro (49 lei) ; valabil inclusiv 10 zile dupa eveniment

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani beneficiaza de acces gratuit, dar doar dacă sunt însoțiți de părinți. Acces gratuit vor avea și persoanele cu dizabilități, în baza actului de identitate și a certificatului de handicap, în limita locurilor disponibile.

Forever Hit este o initiativa laudabila si are mari sanse, prin organizare si line-up, sa se alature festivalurilor de top de la noi, deja consacrate, precum Untold, Electric Castle, NeverSea. Public exista si interesul pentru muzica anilor ’80-’90 va fi mereu viu.

Te asteptam pe data de 18 Septembrie, pe Arena Nationala din Bucuresti, la cea mai mare discoteca in aer liber, sa canti si sa dansezi alaturi de artistii preferati, sa te simti bine si sa te bucuri de viata!

Urmareste traiestemuzica.ro si foreverhit.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri despre eveniment.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here