Primele informatii despre Untold 2020

Pe data de 18 noiembrie s-a lansat „Untold 2019 Official Aftermovie [4k]”, o retrospectiva vibranta a ceea ce a insemnat editia aniversara din 2019.

La fel ca in fiecare an, cu aceasta ocazie am aflat si primele informatii despre Untold 2020, care urmeaza sa aiba loc in perioada 30 iulie – 2 august, cand orasul Cluj-Napoca va deveni din nou „The World Capital of Night and Magic”.
In data de 20 noiembrie, incepand cu orele 14, se va da drumul la prima etapa de vanzari bilete, exclusiv pentru cei care s-au inregistrat pe site-ul oficial

Preturile incep de la 109 euro pentru Acces General. Daca vrei sa prinzi cel mai bun pret, acum este momentul deoarece la urmatoarele etape de vanzare, acesta va creste.

La editia din vara acestui an Untold a strans un numar impresionant de cantareti si DJ celebri, cei mai importanti fiind (in ordine alfabetica):
Armin Van Buuren
Bastille
Busta Rhymes
David Guetta
Don Diablo
Dimitri Vegas & Like Mike
James Arthur
Martin Garrix
Robbie Williams
Steve Aoki
Tinie Tempah
Tujamo
W&W

De remarcat ca Untold a fost primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra Hd HDR, cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă, imaginile transmise fiind de o claritate impecabilă si oferind o experiență cinematografică cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor de film. Transmisiunea live a show-ului lui Armin van Buuren a fost, in luna august, pe primul loc în topul Billboard al celor mai urmărite video-uri live pe rețeaua de socializare Facebook.

Bugetul festivalului, pentru ediția aniversară, a depășit suma de 16 milioane de euro.
Cu un numar de peste 372.000 de participanti, editia 2019 a Untold a bifat un nou record de participare. Pe langa show-urile celor mai in voga DJ din lume, line-up festivalului a fost improspatat prin aducerea lui Robbie Williams, britanicul facand un show live de senzatie pe Cluj Arena, in fata a 90.000 de fani.
Se estimeaza ca festivalierii au cheltuit in total peste 45 milioane de euro.

Untold 2020 se anunta un festival cel putin la fel de interesant ca cel din acest an, organizatorii pregatind, pe langa invitatii traditionali, multe surprize si noi provocari.
Traiestemuzica.ro va va tine la curent cu cele mai noi informatii despre festival.

Citeste si despre:

Cum a fost la Balkanik Festival – Home of World Music 2023
Adolescenții ne spun cum arată problemele din viața lor, prin muzică
Cum a fost la We Love Music Festival (2023) de la Râmnicu Vâlcea
Carina Sava - despre industria muzicala din Romania, interviu pentru TraiesteMuzica.ro

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here