Star Vivere – copii talentati si dragoste pentru muzica

 

Grupul STAR VIVERE intr-o atmosfera de Craciun

Grupul Vivere, parte componentă a Asociatiei Star Vivere, a fost înființat în anul 2000  și are în componența sa copii și tineri cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani. Rezultatele copiilor din Asociația Star Vivere au fost încă de la început spectaculoase, clasându-se mereu pe podium, câștigând trofee și numeroase premii.

Pe parcursul celor 20 de ani de existență neîntreruptă grupul, prin componenții săi, a creat un frumos si strălucitor palmares intr-o galerie impresionantă de trofee, naționale si internaționale. Activitatea artistică a grupului este bogată în concursuri, spectacole, concerte, emisiuni radio-tv, gale.

Trofeele celor mai importante festivaluri din România se află deja în palmaresul asociației, precum și sute de premii obținute ca urmare a acestor participări ale copiilor, membrii ai asociației, prezenți în emisiunile de divertisment ale celor mai importante televiziuni din România, talent show-uri, înregistrări și filmulețe postate în social media. Dintre premiile la festivaluri, mentionam: Trofeul Mamaia Copiilor, Ursulețul de Aur, Trofeul One Stage, Trofeul Nuremberg. Next Star, Kidsing, Freshstar, Vocea României, Xfactor, Vocea Italiei, Eurovision Junior sunt doar cateva talent show-uri de la posturile tv cele mai vizionate la care grupul s-a facut remarcat.

Colaborarea de peste 13 ani cu compozitorul Mihai Alexandru a îmbogățit repertoriul acestui grup cu nenumărate creații originale transformate în piese de succes prin stilul inconfundabil generat de atitudine, abordare și talent.

Vivere este o cupolă sub care cresc copii cărora le este cultivată personalitatea, nu doar vocea. Prin piesa “La revedere, Dar Ramai Cu Noi” Star Vivere transmite energie, bucurie, un fel de a fi care ii caracterizează, o imagine și dragoste pentru ceea ce consideră că este cel mai important – timpul petrecut împreună.

Filmările videoclipului “La revedere, Dar Ramai Cu Noi” au fost realizate în superbul cadru de iarnă din Piața Unirii, Oradea, Hotel Astoria și deosebitul peisaj oferit cu atâta generozitate de mirifica iarnă în Munții Padiș.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here