3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică, Voltaj și Oceana vin la concertul Europa FM „Live pe Plajă“

Europa FM cheamă și anul acesta toți românii amatori de muzică bună la cel mai mare concert al radioului – „Live pe Plajă”,  care va avea loc sâmbătă, 2 august, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30!

Europa FM - Pe plaja3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un concert care va dura mai bine de 5 ore și în care muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Invitatul special „Live pe Plajă” este anul acesta vedeta internațională Oceana, care vine special în România pentru concertul Europa FM de la mare. Este pentru prima dată când artista de origine germană vizitează țara noastră.

Oceana îmbină stilurile soul, reggae, hip hop și  funk iar melodiile sale „Endless Summer” (aproape 70 de milioane de vizualizări pe Youtube) și „Cry Cry” au devenit hit-uri internaționale aproape instantaneu de la lansare.

Europa FM continuă, așadar, în forță seria concertelor „Live pe Plajă” de pe litoralul românesc, după succesul înregistrat în anii precedenți. Ajuns la cea de-a treia ediție, „Live pe Plajă”  a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc. La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă!

MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plajă” este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM, alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu. „Dragii noștri, vă așteptăm și anul acesta la cel mai mare concert al anului – Live pe Plajă, să-i vedeți în concert pe unii dintre cei mai apreciați artiști români iar anul acesta am adus pentru voi și un invitat special: Oceana, o artistă desăvârșită, ale cărei melodii au făcut înconjurul lumii. Anul trecut, am trăit împreună o experiență extraordinară: zeci de mii de oameni au cântat la unison împreună cu artiștii de pe scenă! A fost incredibil și vrem să repetăm figura și anul acesta! Ne vedem pe plaja dintre Venus și Saturn, sâmbătă, 2 august, la o nouă ediție a mega-concertului Live pe Plajă!”, a spus George Zafiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here