Lidia Buble: „Am 10 frați și 21 de nepoți“

Lidia Buble i-a vizitat luni, 7 iulie, pe OLiX și pe Dan Fințescu în studioul SummerKiss din Costinești, ocazie perfectă pentru a cânta în fața sutelor de fani de pe plajă și a fi intervievată de către DJ-ii Kiss FM live la radioul numărul 1 din România.

Lidia BubleArtista a mărturisit mai întâi că este foarte fericită că piesa ‘Noi simțim la fel’, interpretată alături de Adi Sînă este deja pe locul 3 în Kiss Top 40, mulțumindu-le fanilor care au votat-o.

Pentru a-i lămuri pe curioși, invitata a explicat că ‘Buble’ este numele ei din acte și că nu are nicio legătură cu artistul canadian. „Ar fi fost frumos să fim ceva neamuri, dar nu. Ăsta este numele tatălui, al mamei…” a explicat Lidia, care a recunoscut, după ce Fințescu s-a arătat mirat că nu sună prea autohton. „Nu e un nume românesc, dar eu sunt româncă”, a spus ea.

Lidia a mai dezvăluit că îi plac foarte mult copiii, mai ales că face parte dintr-o familie foarte numeroasă. „Nu știți că mai am zece frați? Eu sunt a opta. Cel mai mare are 37 de ani. Am 21 de nepoți și vine al 22-lea”, a povestit cântăreața.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here