FOTO Mirela Diaconu şi Alexia Ţalavutis lansează colecţia vestimentară „FairyWish“

Mirela Diaconu, unul dintre puţinii designeri români cu master în design la o importantă facultate de profil din afara ţării, Domus Academy din Milano, va lansa, săptămâna aceasta, colecţia vestimentară-capsulă “FairyWish Collection”, împreună cu Alexia Ţalavutis, membră a trupei LaLa Band.

FairyWish Collection

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, “colecţia, intitulată ‘FairyWish Collection’ transpune o lume de basm, un vis, o dorinţă a oricărei femei să se simtă asemenea unei zâne, într-o lume feerică, purtând o ţinută care s-o facă să se simtă frumoasă, feminină, iubită. ‘FairyWish Collection’ este o odă adusă feminităţii, iubirii”, se arată în comunicatul citat.

Inspirată de personalitatea cântăreţei şi actriţei Alexia Ţalavutis, Mirela Diaconu s-a gândit să creeze o linie vestimentară unică, caracterizată prin rochii feminine, vaporoase, fluide, care flatează silueta, punând-o în valoare.

Rochiile din gama “FairyWish Collection” sunt creaţii special gândite şi concepute pentru serile de vară, când orice femeie va putea să se simtă şic, dar, în acelaşi timp, extrem de feminină şi graţioasă.

Mirela Diaconu şi Alexia Ţalavutis au conceput această colaborare ca pe un omagiu adus femeii, ca un tribut adus siluetei feminine. “FairyWish Collection” este “o reîntoarcere în lumea feminităţii şi a eleganţei absolute, o feminitate modernă, lipsită de încorsetări, o feminitate ce te face să pluteşti”, se mai precizează în comunicatul remis MEDIAFAX.

Îmbinarea perfectă între eleganţa anilor ’40 – ’50 şi femeia activă a secolului al XXI-lea este dată şi de paleta cromatică folosită în colecţie, unde predomină negrul, nude-ul, nuanţele pastelate de roz pudră şi culorile-statement, respectiv galbenul, albastrul electric şi fucsia.

Pentru colecţia creată de Mirela Diaconu şi Alexia Ţalavutis s-au folosit, în mare parte, ţeături naturale, materiale fluide care fac orice femeie să se simtă bine purtându-le, precum voaluri de mătase, georgette, triplu voal, tul.

Ideea acestei colaborări a venit ca o urmare firească între Mirela Diaconu şi Alexia Ţalavutis, cele două întâlnindu-se în urmă cu un an, când Mirela a creat o rochie pentru Alexia Ţalavutis, pentru un eveniment la care aceasta din urmă trebuia să participe. Cu timpul, cele două şi-au dat seama că împart acelaşi concept despre eleganţa feminină şi astfel s-a născut ideea acestei colaborări.

“Am cunoscut-o pe Mirela Diaconu în urmă cu un an de zile, văzând, într-o revistă de renume, haine superbe, create de ea. Printr-o prietenă comună ne-am şi cunoscut, apoi am apelat la ea pentru a-mi asigura ţinuta pentru un eveniment important la care trebuia să merg. Încetul cu încetul, ne-am împrietenit şi, la începutul acestui an, ne-am gândit să lansăm o colecţie împreună. Mirela nu numai că este extrem de talentată şi profesionistă, dar avem şi aceleaşi concepte în ceea ce priveşte feminitatea şi felul în care o femeie trebuie să-şi etaleze eleganţa. Sunt extrem de fericită că, iată, visul a devenit realitate şi sper să văd cât mai multe femei purtându-ne colecţia”, a declarat Alexia Ţalavutis.

La rândul său, Mirela Diaconu a spus: “Am văzut-o, mai întâi, pe Alexia, la televizor şi i-am remarcat frumuseţea ce m-a dus cu gândul la o zeiţă elenă. Apoi, o vedeam la evenimente şi îmi plăcea stilul vestimentar pe care ea îl aborda, extrem de feminin. Ne-am împrietenit şi, din una într-alta, am conceput ‘FairyWish Collection’, ca un omagiu adus feminităţii”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here