A cântat cu unii dintre cei mai mari cântăreţi, iar la 77 de ani participă la „X Factor“

Aproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon „X Factor”, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi ai super show-ului şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

maria mocioiu horia brenciu Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_080714_XFactor 4_0570

Vârsta sau stilul muzical nu au fost un impediment. De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, cu toţii şi-au dorit să dea visului lor o scenă, iar unii dintre ei vor rămâne cu siguranţă în inimile juraţilor.

Esti şi cazul doamnei Maria Mocioiu, care la 77 de ani a hotărât să participe la „X Factor” România, după ce de-a lungul vieţii sale a cântat alături de unii dintre cei mai mari cântăreţi ai lumii. Doamna Maria le-a mărturisit în backstage celor doi prezentatori ai show-ului, Răzvan şi Dani, că a urcat pe scenă alături de Tina Turner, Jose Carreras sau Plácido Domingo şi că a avut onoarea să îi cânte chiar şi lui Papa Wojtyła, „Ave Maria”.

Pentru „X Factor”, doamna Maria şi-a ales tot o arie clasică, iar la final, Brenciu a urcat alături de dumneai pe scenă pentru a interpreta împreună câteva acorduri din „O sole mio”.

„Doamna Mocioiu, fermecătoarea noastră soprană trece dincolo de tipologia de personaj. Ea este o artistă, e şi nebună şi colorată şi talentată. Asta înseamnă ‘X Factor’“, a mărturisit Horia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here