„Te cunosc de undeva“: Jorge se laudă că știe să tranșeze o vacă

Jorge, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, la „Te cunosc de undeva!”, întruchipându-l pe Frank Sinatra, este un bun gospodar. De altfel, spune el, de mic o ajuta pe sora lui la dereticat prin casă. Și asta nu e tot. De la tatăl lui, talentatul interpret a învățat să pregătească mâncăruri machidonești, dar și cum se tranșează o vacă.

Jorge - Frank Sinatra“Fac orice e nevoie în casă. Când eram mic, sarcinile erau împărțite între mine și sora mea, mai mare decât mine cu doi ani. Duminica era ziua în care făceam curat în casă. Eu băteam covoarele și spălam cele două băi, ea ștergea praful. La gătit, nu mă băgam foarte des, deși știu să fac foarte multe lucruri, pentru că am stat în bucătărie pe lângă tata mulți ani”, povestește el.

Așa a reușit Jorge să învețe să facă preparate machidonești. “Cred că cel mai important lucru pe care l-am învățat de la tata a fost să pregătesc lucrurile pentru a fi gătite. Știu să tranșez o vacă sau un miel. Tata m-a învățat”, mai spune acesta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here