joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Inna și Dan Bitman, duet inedit la Europa FM

VIDEO Inna și Dan Bitman, duet inedit la Europa FM

Joi, 30 octombrie, la Europa FM s-a dat Deşteptarea pe acordurile piesei „Fie ce-o fi”, cântată live de Inna, Antonia, Dara şi Carla’s Dreams, invitaţii matinalilor George Zafiu şi Vlad Petreanu.

Inna europa fm

Aceştia au fost curioşi să afle cum a luat naştere colaborarea româno-moldoveană, aşa că Inna le-a povestit băieţilor istoricul piesei. Şi cum vorba lungă e sărăcia omului, Antonia şi gaşca de artişti au trecut la treabă şi au cântat melodia „Marabou”.

A urmat apoi o surpriză din partea matinalilor pentru Inna. Zafiu şi-a amintit că atunci când a avut-o prima dată invitată pe cântăreaţă la radio, aceasta i-a mărturisit că îl admiră foarte mult pe Dan Bittman şi i-ar plăcea să cânte împreună.

Şi pentru că la Europa FM visurile devin realitatea, dorinţa i-a fost îndeplinită cântăreţei. Solistul trupei Holograf a venit la radio special pentru a cânta împreună cu Inna. Cei doi au interpretat piesa “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, care s-a încheiat în ropotele de aplauze, venite din partea celor prezenţi în studio. George Zafiu a declarat chiar că este îndrăgostit de vocile celor doi artişti.

„Fata din rândul 3”, piesa despre care Inna spune că i se potriveşte cel mai mult, s-a auzit şi ea live la Europa FM, urmată de piesa preferată a lui Moise Guran, „P.O.H.U.I.”, pe care Inna şi Carla’s Dreams i-au dedicat-o realizatorului de radio şi televiziune.

Şi dacă despre Moise se poate spune că se pricepe la cifre, nu acelaşi lucru se poate zice şi despre Inna care, atunci când lua nota 6 la matematică, era chiar fericită, după cum a mărturisit.

Intervenţia invitaţilor în matinalul Deşteptarea s-a încheiat aşa cum a început, cu muzică live. „Rachete”, cea mai nouă piesă semnată Carla’s Dreams şi Dara, a marcat finalul celor câtorva zeci de minute în care muzica s-a completat perfect cu poveştile despre copilărie şi noi proiecte şi a culminat cu surpriza matinalor George pentru Inna.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.