A doua zi de Crăciun, românii aleg pentru a treia oară „Vocea României“

Joi, 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, de la ora 20.30, la Pro TV, “Vocea Romaniei” îşi va desemna cel de-al treilea câştigător în cadrul unei finale magice. După Ştefan Stan şi Julie Mayaya, a venit rândul unui nou artist să ridice marele trofeu şi cecul în valoare de 100.000 de euro.

Vocea Romaniei

Sânziana Niculae, rebelă cu o cauză muzicală perfect definită, este finalista lui Moga, Smiley speră să câştige din nou titlul alături de show-man-ul Adrian Nour, Lori îşi pune toate speranţele în “€œmasculul feroce, cuceritorul” Marius Marin, iar Brenciu îi dă toate şansele de câştig lui Mihai Chiţu, “€œcea mai bună voce masculină din competitie”, după cum l-a numit antrenorul.

Pe 26 decembrie, fiecare finalist va prezenta în faţa întregii ţări trei momente spectaculoase: unul solo, unul alături de mentorul de la Vocea României şi încă unul alături de vedetele invitate să facă show. Astfel, Sânziana Niculae va cânta în duet cu Bodo, solistul de la Proconsul, Smiley o va aduce pe Sore pe scenă alături de Adrian Nour, Brenciu a pregătit un moment special cu Mihai Chiţu şi Corina Chiriac, iar Lori l-a cooptat pe Paul Ciuci, solistul trupei Compact, pentru a interpreta o melodie alături de Marius Marin.

Una dintre surprizele pregătite de Micul Mozart pentru această finală de senzaţie o reprezintă boy-band-ul pe care l-a promis pe parcursul show-ului şi pe care l-a alcătuit deja. Andrei Loica, Felix Burduşa şi Angelo Simonica vor cânta pentru prima oară în această formulă pe care auzul fin al lui Mister Hit o vede ca pe un viitor succes pe piaţa muzicală românească.

Tot în show-ul de joi, Vizi Imre, finalistul lui Moga din sezonul trecut, se întoarce pe scenă care l-a făcut celebru cu o melodie nouă compusă chiar de către fostul său antrenor, pe care o va cânta în premieră celor din faţa micilor ecrane.

Şi Horia le-a pregătit telespectatorilor o surpriză muzicală: antrenorul o aduce din nou pe scena de la Vocea României pe Georgia Dascălu, concurenţa sa din acest sezon, pentru care a compus special o melodie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here