A fost lansata coloana sonoră a jocului FIFA 21, inspirata de fani din intreaga lume

Electronic Arts prezintă coloana sonoră oficială EA SPORTS™ FIFA 21, compilația cuprinzând muzică din diferite culturi și stiluri care reprezintă fanii FIFA din întreaga lume; colectia de piese poate fi ascultata acum pe Spotify, Apple și Deezer.

Cu peste 100 de artiști noi și artiști renumiți din 23 de țări diferite în coloanele sonore
ale FIFA 21 și VOLTA FOOTBALL, FIFA 21 reprezintă cultura globală mai fidel ca niciodată. Capete de afiș internaționale, ca superstarul mondial Dua Lipa (câștigătoare a unui premiu Grammy), senzația pop braziliană Anitta, Charli XCX, Disclosure și Stormzy își lasă amprenta asupra jocului alături de cei mai promițători artiști emergenți, precum Tkay Maidza, Madame Gandhi, Chløë Black și mulți alții, oferind cele mai populare noutăți de grime, muzică electronică și hip-hop.

„Într-un moment în care legăturile noastre comune înseamnă mai mult decât oricând, coloana sonoră a jocului EA SPORTS FIFA 21 definește noțiunea de cultură la nivel mondial cum nu a mai facut-o niciodată. Zilele granițelor, în sens muzical, au dispărut. Scopul nostru prin coloana sonoră este de a schimba modul în care jucătorii din întreaga lume aud și experimentează fotbalul și de a îi ajuta să descopere muzica nouă care le va schimba viața.“, a declarat Steve Schnur, President of Music, Electronic Arts.

Pentru a aduce jucătorii FIFA 21 mai aproape unii de alții, fanii vor putea asculta coloana sonoră VOLTA FOOTBALL în timp ce joacă alte moduri, cum ar fi FIFA Ultimate Team și Career, și vor putea alege din setări să audă atât piesele FIFA 21, cât și cele din VOLTA FOOTBALL în cadrul tuturor meniurilor. Atât coloanele sonore FIFA 21, cât și VOLTA FOOTBALL sunt disponibile de astăzi pe platformele de streaming importante, inclusiv Spotify, Apple și Deezer.

Pentru a sărbători împreună lansarea noii coloane sonore, fanii pot participa și la prima Celebrare Mondială FIFA, în cadrul căreia peste 40 de artiști mondiali prezentați pe coloana sonoră FIFA 21 se vor reuni pe canalele lor individuale pentru a sărbători premiera mondială FIFA 21 și viitoarea lansare a jocului. Fanii se pot conecta pentru a vedea spectacole de la Dua Lipa, Diplo și Anitta, toate având loc pe 1 octombrie, împreună cu premii în joc și multe altele. Urmăriți pagina de Twitter @easportsfifa pentru programul complet al spectacolelor și mai multe informații despre modul în care fanii se pot alătura.

„Brazilia este cunoscută în întreaga lume ca țara futebolului. Pentru mine, este un vis să am „Me Gusta”, care combină sunete braziliene prin excelență, precum Funk, Pagodão și Arrocha, prezentă în această coloană sonoră, pentru a putea arăta lumii întregi o parte din emoția culturii braziliene prin intermediul acestui joc incredibil.”, a spus superstarul pop brazilian Anitta.

FIFA 21 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver, și va fi disponibil în toată lumea din 9 octombrie 2020 pe PlayStation®4, Xbox One și PC prin Origin™ și Steam. Resursele EA SPORTS FIFA 21 sunt disponibile pentru descărcare pe site-ul oficial de presă EA, PRESS.EA.COM.

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale. EA are peste 300 milioane de jucători înregistrați în întreaga lume. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here