sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIA început cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică...

A început cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania

Joi, 2 octombrie, începând cu ora 20:00 a avut loc Gala de Deschidere a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014. Evenimentul s-a desfăşurat la Fabrica de Bere Ursus, în prezenţa a numeroşi invitaţi.

Gala TiMAF

Seara a debutat cu discursul de bun venit adresat invitaţilor de către Directorul General al Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania, domnul Bogdan Buta, urmat de reprezentantul Consiliului Judeţean, domnul Kerekes Sandor şi domnul Ovidiu Moldovan din partea Primariei Municipiului Cluj – Napoca. Tot în cadrul recepţiei a fost prezentat şi programul celei de a 4-a ediţii a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014.

Gala de Deschidere a festivalului s-a încheiat cu un concert extraordinar oferit de formaţia Zdob şi Zdub.

Festivalul continuă vineri, 3 octombrie, cu concertul susţinut de Foreign Beggars în parcarea stadionului Cluj Arena, cu evenimente culinare, precum şi cu debutul proiectului „Biblioteca TiMAF”. Toţi cei interesaţi pot găsi mai multe informaţii accesând pagina oficială a festivalului, www.timaf.com.

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania are loc în perioada 3 – 19 octombrie 2014 şi cuprinde spectacole cu artişti internaţionali si naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion, graffiti şi reprezentaţii ale tuturor artelor.Evenimentele vor avea loc în peste 50 de locaţii din Cluj – Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.