marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRILoredana Groza: „Îmi plăceau vorbele grele de pe stadion. Aș mai vrea...

Loredana Groza: „Îmi plăceau vorbele grele de pe stadion. Aș mai vrea să mai mănânc o sămânță“

Loredana Groza a venit joi dimineața la matinalul realizat de Sergiu si Andrei la Kiss FM. Plină de energie, cântăreața le-a adus fanilor noul single ‘Risipitor’, a cântat ‘Bună seara, iubito’ pe versuri noi și le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM că-i este dor de semințele vândute pe stadion.

Loredana

„E un cântec pe care l-am scris eu, un cântec care mă reprezintă. Îmi place să-mi scriu cântecele, pentru că eu cred foarte mult că un artist e mult mai complet atunci când transmite o poveste și când o face pe limba lui”, a mărturisit vedeta despre piesa ‘Risipitor’.

„Nu știu dacă ai auzit, dar în SUA mai nou Madonnei i se zice ‘Loredana Groza de Statele Unite’”, a glumit Andrei

„Știi că orice se poate întâmpla până la urmă? Până și asta”, a râs invitata.

Sergiu și Andrei au provocat-o pe Loredana să cânte ‘Bună seara, iubito’ cu versuri noi, adaptate la anul 2014. „Iubite, bună seara, te aștept cu un share / Te aștept să îmi aduci comentarii pline de mister / Bună seara, iubite, te aștept ca și când / Numai Facebook-ul tău ar fi pe pământ / Mai presus de măriri, de like-uri, pe cuvânt, să moară mama”, a cântat Loredana, în vreme ce Sergiu a jucat rolul lui Ion Caramitru, recitând la microfon.

„Am o familie de microbiști. Fratele meu joacă fotbal și este fundaș. A iești cel mai bun fundaș acum doi ani de zile la Odesa. A fost campionatul echipelor de fotbal ale poliției și ale artiștilor. El joacă în mai multe echipe”, a povestit Loredana la Kiss FM, astfel că realizatorii matinalului au rugat-o pe artistă să interpreteze live și un cântec de galerie.

„Am fost la Steaua pe stadion înainte să se renoveze. Îmi plăceau vorbele alea grele de tot. Cel mai mult îmi plăceau semințele acelea vândute de brunete. Am înțeles că sarea o pun direct din rezervorul organic, e ca la Bivolaru. Dar erau cele mai bune semințe. Aș mai vrea să mai mănânc o sămânță din aceea”, a mărturisit Loredana după ce a cântat live la Kiss FM.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.