miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIA mai rămas doar o lună de zile până la concertul din...

A mai rămas doar o lună de zile până la concertul din România al lui Chirs de Burgh

Ne mai desparte doar o lună de zile până la show-ul Chris De Burgh din Bucureşti, de pe 19 noiembrie, de la Sala Palatului.

Chris de Burgh

În luna octombrie, celebrul artist a concertat cu real succes în Canada şi Statele Unite ale Americii. Urmează să se apropie de România şi, pe data de 24 octombrie, va avea o nouă întâlnire cu fanii din Germania, eveniment ce se va desfăşura în Lanxess Arena, din Kholn.

A cucerit lumea cu memorabila piesă Lady in Red, melodie ce i-a adus recunoaşterea la scară internaţională, şi care a fost compusă cu gândul la soţia sa, Diana, ce arată splendid în rochia roşie pe care aceasta a purtat-o când s-au cunoscut.

Aşadar, vă invităm în a doua jumătate a lunii noiembrie la un eveniment de marcă, să purtaţi cu dragoste roşu aprins, să veniţi însoţiţi de persoana iubită şi să savuraţi fiecare melodie a celebrului Chris de Burgh, din care nu vor lipsi Don’t Pay the Ferryman, Spaceman, High On Emoţion, Missing You, So Beautiful sau Spanish Train, dar şi melodii de pe ultimul material: The Hands of Man.

Preţurile pentru concertul Chris de Burgh sunt următoarele:
VIP-500 RON
Categoria I-300 RON
Categoria II-250 RON
Ccategoria III-200 RON
Categoria IV-150 Ron

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.