Ruby și Pacha Man au lansat videoclipul piesei „Băiat de bani gata“

La mai puțin de o lună de când a lansat piesa și videoclipul „Bună, ce mai zici?“, o colaborare cu Dorian Popa, Ruby lansează videoclipul melodiei „Băiat de bani gata“, melodie care se regăsește pe coloana sonoră a filmului regizat de Nicolae Constantin Tănase, „Lumea e a mea“ („The world is mine“).

ruby pacha man videoclip baiat de bani gata

Videoclipul conține imagini din filmul regizat de Nicolae Constantin Tănase, o producție Libra Film Productions și deFilm, dar și cadre noi, filmate în Constanța, iar editul final este realizat de către SAN.

„Sunt foarte onorată că echipa filmului a folosit ca soundtrack oficial ‘Băiat de bani gata’. Mai ales că este una dintre piesele mele preferate, o piesă pe care am lansat-o în urmă cu doi ani și la care am lucrat alături de Boier Bibescu și Alex Velea. Primul pas a fost să facem un edit nou, o variantă care să se integreze mai bine în atmosfera filmului, și la care am lucrat alături de Shift. Sunt foarte fericită și țin să le mulțumesc tuturor celor implicați“, a spus Ruby.

Filmul „Lumea e a mea“ („The world is mine“) aduce o premieră artistică pentru Ruby, iar soundtrack-ul oficial include două dintre piesele lansate de către artistă. Este vorba despre “Băiat de bani gata”, dar și despre colaborarea cu CRBL pentru hitul “Toată țara”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here