A.S.I.A. se reunește sâmbătă, la „Te cunosc de undeva“

Competiția campionilor transformărilor continuă sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, cu noi personaje, voci live și multă bună dispoziție.

Trupa ASIA - Te cunosc de undevaMaria Buză se transformă în Shirley Bassey, iar piesa pe care o va cânta, “Never, Never, Never”, i-o va dedica soțului ei, violonistul George Pătrașcu. CRBL va fi “un șifonier colorat cu fructe în cap”, așa cum se vede el în postura delicatei interprete a Broadway-ului de altădată, Carmen Miranda. Anda Adam redevine brunetă, spre bucuria lui Andrei Aradits și a lui Cosmin Seleși, și o va imita pe Nicole Scherzinger, iar Lora devine pentru o seară Amy Winehouse.

Pepe consumă ciorbă de curcan într-un travesti popular grozav – Ileana Ciuculete, iar Rona Hartner se transformă într-un grec celebru, Demis Roussos. Jorge, îmbrăcat doar cu un body, va amuți juriul și asistența cu transformarea sa în Inna, iar Florin Ristei îl va imita pe Panjabi Mc și va cânta, în Punjabi (o limbă vorbită în Pakistan și India), “Mundi To Bach Ke”.

“Nici acum nu știu ce am cântat. Mi-am făcut singur transcrierea fonetică și am învățat pronunția papagalicește”, povestește Ristei.

Invitatul special al serii va fi actrița Anca Sigartău care se va transforma în Joan Jett și va cânta “I Love Rock and Roll”. De asemenea, un alt moment special al acestei ediții va fi susținut de Pepe, Lora, Jorge și Rona care vor deveni pentru câteva minute Anemona, Sorana, Irina și Anca, adică A.S.I.A., și vor cânta hit-ul acestora “Sună periculos”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here