Kygo vine la Bucureşti pe 21 noiembrie. Show de excepţie la Casa Presei Libere!

The Fresh îl aduce în scenă, pentru prima dată la București, pe inovatorul producător Kygo. Actualul turneu mondial, Endless Summer Tour, ajunge și în România, pentru un show de excepție la Casa Presei Libere pe 21 noiembrie.

Noiembrie-21---Kygo

Tânărul norvegian ne va purta pe ritmurile ce l-au făcut cunoscut printre zecile de milioane de ascultători, datorită notei personale pe care a folosit-o în abordarea pieselor precum „I see fire”- Ed Sheeran, unul dintre cele mai îndrăgite remixuri din topurile mondiale, „Sexual healing” al lui Marvin Gaye sau „High for this” Ellie Goulding.

Cu 80 de milioane de vizualizări pe youtube și souncloud, show-uri sold-out pe mai multe continente, Kygo este unu dintre cei mai tineri artiști talentați ai momentului.

Evenimentul va începe la ora 22:00, alături de australianul Thomas Jack, OK Corral și Cristian Gherghely. Un număr limitat de 600 de bilete a fost pus la vânzare în avans în rețeaua My Ticket și pe pagina de Facebook The Fresh cu ajutorul TomTix, la preţul de 40 de lei.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here