„Acasă“, noul album al lui Smiley, este disponibil pentru precomandă

Începând de miercuri, 23 octombrie 2013, „Acasă“, noul album al lui Smiley, este disponibil pentru precomandă pe site-ul oficial al artistului, smileyonline.ro, platformă ce oferă şi posibilitatea de a asculta fragmente din fiecare piesă.

Smiley - Acasa

Tot pe site-ul artistului utilizatorii pot urmări non-stop prin live streaming ce se întâmplă în studiourile HaHaHa Production, dar şi un mini-serial care povesteşte cum a fost creat albumul „Acasă“.

Pentru că momentele frumoase ar trebui să fie atemporale, noul album al lui Smiley va beneficia de o lansare în etape – una mai surprinzătoare decât alta, însă toate memorabile.

„Albumul acesta l-am creat zâmbind. Aşa îmi place să fac muzică şi, în general, aşa îmi place să trăiesc. ‘Acasă’ nu este un simplu album. Este o dezlănţuire creativă pentru mine: 17 poveşti muzicale, care stârnesc trăiri nenumărate, de la bucurie pură, la senzaţia de libertate, până la nostalgie sau dor. Sper ca acesta să fie un album pe care îl veţi asculta cu plăcere nu numai acum, peste o lună sau un an, ci şi peste zece ani. Îmi doresc ca şi atunci să îl simţiţi la fel de optimist, la fel de emoţionant şi de bogat în trăiri şi semnificaţii“, a afirmat Smiley.

Lansată exclusiv la radio, melodia „Acasă“ a stârnit deja nenumărate reacţii pozitive în rândurile ascultătorilor. Albumul „Acasă“ vine împreună cu o premieră în industria muzicală autohtonă: procesul de creaţie este împărtăşit fanilor lui Smiley printr-un mini-serial online, disponibil smileyonline.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here