Artiștii de la BZN au anunțat ce-și doresc să mănânce la București

Jan și Anny de la BZN vor concerta pe 25 octombrie 2013 la Sala Palatului din București! Innebuniți după tradițiile și bucătăria româneasca, aceștia au mărturisit într-un interviu că cea mai gustoasă mâncare pe care au savurat-o vreodată a fost tocănița!

bzn-concert-sala-palatului-25-octombrie

Într-un interviu acordat ziarului „Click”, cei doi artiști au povestit despre cariera muzicală, despre fanii lor, dar și despre ceea ce le-a plăcut cel mai mult în România. Foarte sinceri, aceștia au povestit și despre preparatele noastre culinare și au mărturisit că au mâncat tocăniță și că le-a plăcut foarte mult! „Am fost serviți la hotel cu o mâncare de cartofi cu carne, tocăniță cred că se numește, care ni s-a părut delicioasă. A fost un fel de mâncare excelent, cel mai gustos pe care l-am încercat vreodată. Ne-ar plăcea ca și anul acesta să fim la fel de încântați în privința bucatelor”, a spus Jan.

Concertul care va avea loc vineri la Sala Palatului din București se numește „Greatest Hits” și le va aduce fanilor cele mai cunoscute piese ale artiștilor: Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, El Condor Pasa, Mexican Night și alte hituri nemuritoare.

Biletele pentru concertul din 25 Octombrie 2013 costă între 100 și 300 de lei și pot fi achiziționate din următoarele locații: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul și Eminescu, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro. Biletele din categoria 5, care aveau cel mai mic preț – 50 lei, au fost epuizate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here