duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIAccesul la concertul pe care Tori Amos îl susţine la Arenele Romane,...

Accesul la concertul pe care Tori Amos îl susţine la Arenele Romane, permis de la ora 19.00

Accesul la concertul pe care cântăreaţa Tori Amos îl va susţine joi, 19 iunie, la Arenele Romane din Capitală, va fi permis de la ora 19.00, urmând ca spectacolul să înceapă după ora 20.30, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

Tori Amos

Organizatorii recomandă ca spectatorii să apeleze la pelerine în caz de vreme ploioasă, accesul cu umbrele în spaţiul de eveniment fiind interzis. Nici accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale şi aparate de înregistrare audio-video nu va fi permis.

De asemenea, în zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane care vor putea fi procurate de la punctele special amenajate. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeaşi seară, de la casieriile din incintă, până la ora 23.30, fie până pe 30 iunie, prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected].

Pentru accesul către Arenele Romane, publicul poate folosi atât aleile din Parcul Carol, cât şi strada Cuţitul de Argint, informează organizatorii evenimentului.

Concertul artistei va începe după ora 20.30, însă organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la intarea în spaţiul de concert. De asemenea, este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, numărul locurilor de parcare amenajate în zonă fiind extrem de redus.

Totodată, nu este încurajată prezenţa copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului foarte puternic, însă, dacă parinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

Ultimele bilete rămase disponibile mai pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro şi www.iabilet.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi de la casa de bilete a Sălii Palatului. Preţul acestora variază între 95 şi 245 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. În limita disponibilităţii, biletele vor putea fi achiziţionate în seara evenimentului şi de la casa de bilete amenajată la intrarea în zona de concert.

Cel mai recent turneu al artistei promovează „Unrepentant Geraldines”, cel de-al 14-lea material de studio, lansat în luna mai a acestui an. Seria concertelor europene a început pe 5 mai, în Irlanda, pe 19 iunie fiind rândul Bucureştiului să găzduiască un show al cântăreţei Tori Amos.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.