AC/DC, pe prima poziţie cu albumul „Rock Or Bust“

Al 15-lea material discografic al trupei AC/DC, albumul “Rock Or Bust”, a ajuns pe prima poziţie în peste 10 ţări, în prima săptămână de când a fost lansat.

AC / DCAlbumul “Rock or Bust” a primit Discul de Platină în Germania, Australia, Franţa, Austria, Polonia, Elveţia şi Discul de Aur în Belgia, Ungaria, Noua Zeelandă, Suedia şi este cel mai bine vândut album internaţional de 10 ani încoace. În plus, materialul discografic al trupei se află deja în top 5 în Noua Zeelandă, Japonia, UK, SUA, Spania, Polonia, Cehia, Italia, Danemarca, Olanda şi Ungaria.

În SUA, “Rock Or Bust” a debutat pe poziţia a 3-a în topul Billboard Top 200, cu peste 174.000 de unităţi vândute în prima săptămână.

Produs de către Brendan O’Brien şi mixat de către Mike Fraser, albumul “Rock Or Bust” conţine 11 piese şi i-a făcut pe critici să-l declare un moment marcant al celor 41 de ani de activitate ai AC/DC.

Ambele single-uri, “Play Ball” şi Rock Or Bust”, continuă să fie difuzate în multe ţări din lumea întreagă, iar videoclipul pentru “Play Ball” a adunat peste 3,6 milioane de vizualizări pe YouTube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here