Smiley: „Cel mai frumos Crăciun pe care l-am petrecut a fost primul pe care l-am făcut în casa mea“

Smiley a fost invitatul Lianei Stanciu și al lui Raul Brebu la Magic FM, radioul lui Moș Crăciun în luna decembrie. Artistul le-a dezvăluit admiratorilor că iubește Crăciunul, pe care îl petrece întotdeauna în mijlocul familiei.

Smiley - Magic FM„La mine, toată luna decembrie este o lună de sărbătoare și de petrecere. Muncesc mult” a glumit Smiley.

Liana l-a întrebat pe artist când a fost ultima oară când Moș Crăciun n-a reușit să ajungă. „Se mai întâmplă. Dar tot vine cu ceva simbolic, o măslină, o dudă, un biscuite, ceva”, a spus artistul la Magic. FM.

Smiley a dezvăluit și care a fost cel mai frumos Crăciun petrecut vreodată. „Cel mai frumos Crăciun pe care l-am petrecut a fost primul Crăciun pe care l-am făcut în casa mea”, a declarat el la Magic FM.

„Sincer, nu cred că am avut vreun Crăciun trist. Nu știu dacă m-a dezamăgit cineva de Crăciun. Pentru mine, Crăciunul e chiar o bucurie și nu neapărat Crăciunul în sine, cât toată perioada aceasta de sărbătoare din jurul Crăciunului. Motivul pentru care Crăciunul e o sărbătoare frumoasă și mă bucur este că stau întotdeauna cu familia”, a mai spus cântărețul la Radioul lui Moș Crăciun.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here