Actorii din „Las Fierbinţi“, alături de Mihai Mărgineanu la concertul „Haimanalele şi Doamna“

De la concertul de pe 2 octombrie, de la Cinema Patria, “Haimanalele şi Doamna”, prin care Mihai Mărgineanu va sărbători 10 ani de scenă, dar şi ziua sa de naştere, nu puteau lipsi actorii şi prietenii din “Las Fierbinţi”.

Mihai MargineanuAdrian Vancică-Celentano, Gigi Ifrim-primarul Vasile, Cuzin Toma-Firicel, Mihai Bobonete-Bobiţă şi regizorul Dragoş Buliga se vor afla printre cei 1000 de spectatori la marea petrecere din 2 octombrie, de la Cinema Patria.

“Îi urez lui Mărgineanu să fie băiat deştept ca şi până acum şi să mă facă mândru că m-a cunoscut! Apropo, am observat că a învăţat unele lucruri de la mine!” spune Adrian Vancică. “Îi mai urez să aibă şi de acum încolo prieteni foarte buni şi conjuncturi fericite în viaţă!”, adaugă actorul care interpretează rolul îndrăgitului personaj Celentano.

“Mă bucur că Mărgineanu îmi este prieten şi că i-am fost martor la cei 10 ani frumoşi, de carieră minunată, dar îi urez şi un sincer La mulţi ani! E născut în aceeaşi zi cu mama, îl consider un om bun, cu suflet mare şi îmi doresc să iasă un spectacol pe cinste!”, spune şi Mihai Bobonete despre dubla aniversare a lui Mărgineanu, de pe 2 octombrie.

Lui Gigi Ifrim i se pare foarte frumos că Mihai Mărgineanu “îmbină utilul cu plăcutul” şi şi-ar dori “să serbeze împreună 20, 30 de ani de live”. “Firicel” îi urează artistului aniversat pe 2 octombrie “un veac de live”!

“Mărgineanu este un brand în sine!”, afirmă Adrian Vancică, fiind convins că şi la acest concert artistul şi trupa sa vor oferi spectatorilor un show complex, în stilul lor inconfundabil. “Mărgineanu este singurul care cântă pe genul lui. La concertele lui ştii clar pentru ce vii-pentru Mărgineanu şi băieţii lui! Michele, Kiba, la chitară, Nicu Dumitrescu său Florin Ionescu la tobe sunt muzicieni de excepţie, senzaţionali, unii dintre cei mai buni din România, iar Cristi Horia Sorin, la vioară este Dumnezeu pe pământ!”, adaugă actorul.

Regizorul “Las Fierbinţi”, Dragoş Buliga este convins că show-ul lui Mărgineanu “va fi senzaţional” şi asta pentru că “ştiu deja câteva inside-uri şi abia aştept să văd live cum le va pune în scenă”. Cuzin Toma crede că “Haimanalele şi Doamna” va fi un “spectacol-petrecere”, în timp ce Mihai Bobonete spune că show-ul de pe 2 octombrie “va fi un spectacol marca Mărgineanu! Spun asta pentru cei care ştiu deja apucăturile menestrelului-va fi ceva lângă inimioara publicului spectator şi ceva din inima lui Mărgineanu, de om crescut şi trăit pe mahala! Sper ca şi Doamna să fie puţin haimana, pentru că altfel nu o să rezoneze cu celelalte Haimanale!”, adaugă în glumă “primarul Vasile”.

“Românesc-pur şi simplu asta este cuvântul care îmi vine în minte pentru muzica lui Mărgineanu. Mi se pare ceva autentic, aproape de doină. Indiferent că este vorba de dor de ţară, cătănie sau femei, toate acestea îţi invocă în muzica lui Mărgineanu viaţa românească autentică”, este de părere Adrian Vancică.

Mihai Bobonete este de părere că oamenii “trebuie să-şi hrănească sufletul cu frumos, ceea ce acest spectacol, ca valoare inestimabil, va avea din belşug!”

“Cântă-ne şi încânta-ne!” este îndemnul pe care îl lansează “Firicel” lui Mărgineanu cu puţin înainte ca “Haimanalele şi Doamna” să ofere un show total publicului, pe 2 octombrie, la Cinema Patria.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here