Chris Brown nu a primit viză pentru turneul său din decembrie din Australia

Artistul american Chris Brown a fost înștiințat de autoritățile australiene că i-a fost refuzată aplicația de viză, cu doar o zi înainte ca biletele pentru turneul artistului din decembrie să fie puse în vânzare, relatează Agerpres.

chris brown viza australia

Lui Brown nu i-a fost acceptată favorabil cererea pentru viză pentru Australia din cauza incidentelor de violență domestică în care a fost implicat în trecut, inclusiv condamnarea sa din 2009 pentru agresarea iubitei sale de atunci, vedeta pop Rihanna.

Potrivit publicației Sydney Morning Herald, Chris Brown a primit o notă de informare prin care i se aducea la cunoștință că i se refuză cererea pentru viză. Starul poate să conteste răspunsul primit sau să își retragă aplicația de viză pentru Australia.

Chiar ministrul australian pentru problemele femeilor, Michaelia Cash, care în prezent coordonează o nouă campanie împotriva violenței domestice, a declarat că Brown nu este genul de caracter dorit în Australia. O parte din afișele dedicate turneului artistului au fost acoperite cu mesaje pe care se poate citi: ‘Am lovit femei’.

Potrivit legii australiene a migrației, orice persoană cu un cazier judiciar în care figurează o condamnare la închisoare de 12 luni sau mai mult poate fi refuzată pentru acordarea vizei de intrare pe teritoriul Australiei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here