Actriţa Wilma Elles, din „Trădarea“, a apărut în clipul „Away“, al lui Enrique Iglesias

Wilma Elles, actriţa care interpretează rolul amantei Caroline Akarsu, din “Trădarea”, serial difuzat de luni până miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D, este şi un model de succes.

Caroline Wilma EllesActriţa a fost prezentă, între 2011 şi 2013, pe podiumul de la Fashion Week din diverse capitale ale modei şi la festivaluri de modă din Germania, ţară în care s-a născut. Alura de manechin profesionist (1.80 metri, 54 de kilograme), părul blond şi ochii verzi sunt atuuri fizice care i-au asigurat apariţia pe copertele revistelor Vogue, Elle (ediţia din Bulgaria), Miss Gratia, GQ (ediţia din Turcia).

Frumoasa şi talentată Wilma Elles a apărut şi în videoclipul “Away” (2008) a lui Enrique Iglesias. Deşi succesul pe care l-a avut în modă i-ar fi permis să aibă o carieră solidă în acest domeniu, Wilma s-a încăpăţânat să urmeze actoria.

“De mică visam să joc în piese de teatru. Deşi în şcoală jucam în piese de teatru şi luăm lecţii de dans şi de chitară, părinţii mei nu au fost împăcaţi cu ideea că aş putea face o carieră în actorie. Îmi spuneau că actoria, ca şi modellingul, sunt profesii în care succesul este relativ şi nesigur”, a declarat frumoasa Wilma, care a crezut mereu în steaua ei.

>/center>

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here