Mai sunt două luni până când Jose Feliciano vine în România

Născut orb, Jose Feliciano, ultimul mare chitarist în viaţă al acordurilor latino şi arhicunoscut pentru inconfundabilele bolerouri, ştie să cânte la 17 instrumente muzicale iar piesele le poate interpreta în 6 limbi.

Jose Feliciano

Legendarul artist vine să ne cucerească inimile pe data de 16 martie, la Sala Palatului din Bucureşti începând cu ora 20.00. Aşadar, nu rata o demosntratie de muzică adevărată în cel mai pur sens al cuvântului! Accesul publicului se face de la ora 19.00!

Primul instrument muzical pe care l-a îmbrăţişat la vârsta de 5 ani a fost acordeonul, dar imediat ce a decoperit chitara, aceasta a devenit rapid cel mai iubit instrument. Treptat a învăţat să cânte la contrabas, banjo, orgă, double six, mandolină, muzicuţă, pian, harpă şi alte instrumente specific sud-americane ca timbales, timbalines, kazoo etc.

Un alt element extraordinar este că Jose feliciano cântă în şase limbi! Împletirea glasului cu ritmurile jazz-soul-blues ale chitarei sale cu influenţa latină au dat naştere la un fenomen indiscutabil, câştigând nenumărate distincţii şi reuşind să vândă milioane de discuri. Când a fost întrebat de ce înregistrează în special bolerouri, Feliciano a răspuns: „pentru că atunci când am plecat de acasă la 18 ani, părinţii mei au crezut că îmi voi uita originile şi destul de mult timp am încercat să pătrund pe piaţa nord-americană. Şi ca să le demonstrez că au gândit greşit, am fost la festivalul Mar del Plata în Argentina şi aici am început să interpretez bolerouri: ‘Piel Canela’, ‘Tu me acostumbraste’, ‘El reloj’, ‘La barca’ şi altele pe care le ştiam din copilărie. Le-am înregistrat, fiind orchestrate într-o manieră modernă. Aşa aşa început totul!”

Aşadar, vino să vezi şi să asculţi legenda vie a muzicii latino, cel care a cântat alături de John Lennon, Carlos Santana, Cat Stevens, Paul Simon sau Ricky Martin, într-un eveniment care te va vrăji!

Biletele pentru spectacolul Jose Feliciano, The Legendary Latin – Guitar Hero, se găsesc la următoarele categorii de preţuri
CATEGORIA I – 299 RON
CATEGORIA II – 199 RON
CATEGORIA III – 149 RON
CATEGORIA IV – 49 RON

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here