Sore visează să devină regizor: „După 30 de ani vreau să fac clipuri“

Sore a cântat luni, 12 ianuarie, noul single ‘Magnet de frigider’ pentru ascultătorii Kiss FM și pentru cei două milioane de fani de pe facebook, în cadrul matinalului realizat de Sergiu și Andrei, abia revenit din vacanță.

Sore KISS FMArtista a făcut și câteva dezvăluiri în exclusivitate, fanii aflând care era metoda ei preferată de copiat la școală și ce i-a spus primului ei iubit atunci când acesta a intrat în clasa întâi. În direct la Kiss FM, invitata a recunoscut și se mai întâmpla să copieze la școală. „Scriam pe niște hârtiuțe mici, mici, mici, cât podul palmei și le puneam în sutien”.

Sore a mai destăinut și numele primei iubiri, la grădiniță: Sebastian. „Nici nu mai știu cum arăta. Știu doar că-l chema Sebastian, era mai mare cu un an și, când a plecat în clasa întâi, eu l-am sunat și i-am zis: ‘Ce faci, băi, Sebi, ați început să faceți bastonașe?’”, a povestit ea la Kiss FM. Cântăreața a dezvăluit care este mâncarea ei preferată: cartofi prăjiți cu brânză rasă.

Sergiu și Andrei au invitat-o pe artistă să joace ‘Adevăr și provocare’ și au aflat că aceasta a picat o singură dată examentul pentru obținerea permisului de conducere, dar că este o șoferiță foarte bună. De asemenea, artista a acceptat provocarea celor doi realizatori Kiss FM de a cânta ‘Poezie de stradă’ de BUG Mafia și ‘Ca o apă cristalină’.

„N-am nimic în frigider. Nu prea stau pe acasă”, a recunoscut invitata la Kiss FM, declarând că-și petrece timpul mai mult în studioul HaHaHa și în concerte. Artista a cântat în direct noul single pentru ascultătorii Kiss FM și pentru cei două milioane de fani ai paginii facebook.com/kissfmromania, fiind intervievată de realizatorii matinalului.

Sore a dezvăluit și că pe diploma ei de facultate scrie regizor de film, meserie pe care își dorește s-o practice în viitor. Cântăreața se implică deja în realizarea propriilor videoclipuri. „Eu vin cu conceptul, dar deocamdată am zis că nu mă bag în toate părțile. Dar după 30 de ani vreau să fac clipuri”, a spus artista la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here