sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Adela Popescu a fost transformată în Gwen Stefani

FOTO Adela Popescu a fost transformată în Gwen Stefani

Adela Popescu a fost transformată în Gwen Stefani de hairstylist-ul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului „Transformări radicale by Jovsky Studio”, astfel că prezentatoarea emisiunii „Vorbeşte lumea” a început ediţia de astăzi arătând asemeni uneia dintre artistele ei favorite.

adela-popescu-21092016-1

„Gwen Stefani este una dintre artistele mele preferate, iar piesa „Cool” îmi place la nebunie. Mă identific şi cu stilul ei vestimentar, ea întotdeauna a fost mai băieţoasă, însă şi-a punctat apariţiile cu accente glam. Îmi amintesc că atunci când aveam părul blond mi se şi spunea că semăn cu ea”, povesteşte Adela Popescu despre personajul pe care i l-a propus cu inspiraţie Adrian Perjovschi.

Adela Popescu a avut de-a lungul timpului nenumărate schimbări de look, cele mai multe dintre ele purtând semnătura hairstylist-ului Adrian Perjovschi, iar proiectul „Transformări radicale” i-a atras atenţia încă de la debutul său: „Am urmărit proiectul „Transformări radicale” şi mi-am dorit şi eu să fiu parte din el, este uneori nevoie să te reinventezi. Cu Adi am lucrat foarte bine în ultimii ani şi am încredere de fiecare dată în el. Din mâna lui am ieşit blondă, roşcată, şatena, şi chiar atunci când de la blond am trecut la roşu, una dintre cele mai curajoase schimbări de look ale mele, tot el a fost maestrul”, îşi aminteşte actriţă.

Adrian Perjovschi este un fan al provocărilor, iar Adela Popescu a avut întotdeauna încrederea şi bucuria de a-şi lasă părul pe mâna lui: „Îi mulţumesc că a avut încredere în mine şi s-a lăsat pe mâna mea de-a lungul anilor, fie că i-am făcut breton sau i-am schimbat radical culoarea părului. Adela are un stil foarte cool şi trăsăturile ei aduc foarte bine cu cele ale artistei Gwen Stefani. Pe Adela o ştiu de foarte mult timp, am lucrat foarte bine împreună, ea este cool, poate şi ştie să poarte orice, astfel putând fi transformată în orice personaj. Chiar dacă Adela nu este în totalitate blondă asemeni lui Gwen, eu, împreună cu Sorin Papacioc şi colega noastră, make-up artist-ul Simina Brădeanu, am vrut să scoatem în evidenţa coafura şi make-up-ul”.

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi văzute pe pagina de Facebook Jovsky Studio.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.