Ștefan Bănică se pregăteşte să plece într-un turneu naţional

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară. Un concert incendiar cu Ștefan Bănică și invitații săi! Vino împreună cu cei dragi să petreci o super-seară pe ritmuri de rock’n’roll, alături de unul dintre cei mai iubiți artiști români.

Stefan BanicaVeți descoperi atmosfera unică a unui show inconfundabil, marca Ștefan Bănică. Multă emoție, energie și bucurie! Vor putea fi ascultate live hiturile artistului, așteptate de public de fiecare dată, dar și noile sale cântece, lansate recent, cum ar fi “Când nu vezi”, “Gură, taci!” sau cea mai nouă colaborare a lui Ștefan Bănică alaturi de Cabron, hitul “La masa mea”.

Turneul se desfășoară după cum urmează:

15 noiembrie – Râmnicu Vâlcea – Sala Sporturilor “Traian”
16 noiembrie – Timișoara – Opera Națională Română
17 noiembrie – Reșița – Casa de Cultură a Sindicatelor
18 noiembrie – Craiova – Sala Polivalentă
21 noiembrie – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor
22 noiembrie – Galați – Casa de Cultură a Sindicatelor
23 noiembrie – Bacău – Teatrul de Vară “Radu Beligan”
24 noiembrie – Brașov – Sala Sporturilor “D.P.Colibași”

Toate concertele încep la ora 19:30. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe: vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro Informații: 021.315.36.66, 0723.531.330, 0742.534.02.

„Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. Mi se pare cea mai frumoasă parte din meseria asta. Turneele ne dau ocazia de a ne întâlni cu cei care iubesc muzica noastră, iar fiecare show este unic şi irepetabil. Energia pe care o primeşti de la public, în concertele live, nu o simţi niciodată atunci când înregistrezi o piesă în studio. Cântecul, pe scenă, capătă o altă valoare.

Printre piesele pe care toată lumea aşteptă să le audă în concerte, vor fi şi unele noi, care vor apărea la începutul anului viitor pe un nou album. De asemenea, în fiecare oraş al turneului vom afla, alături de Cabron, „Cine stă la masa mea”. Şi, evident, până la urmă o s-o facem lată încă o dată!

De abia aştept să mă întâlnesc cu publicul meu de la Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Reşiţa, Craiova, Constanţa, Galaţi, Bacău, Braşov!” – a declarat Ştefan Bănică

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai complecşi şi iubiţi artişti din România. A lansat pană în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur şi 2 de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film şi teatru, nenumărate premii şi distincţii completează un palmares artistic impresionant. Cu un public foarte variat, care cuprinde mai multe generaţii-de la copii, până la tineri, părinti şi bunici-Ştefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here