Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit

În mijlocul unei păduri din munţii Siriului, într-un hambar îmbrăcat în ghirlande de flori, care parcă se pregătea să se ridice la cer ajutat de sutele de baloane prinse de acoperiş, într-un loc parcă desprins din poveşti, Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în acest weekend, iar nunta, care a aşezat la loc de cinste tradiţiile româneşti, a durat, ca în basme, trei zile.

nunta adela popescu radu valcan

Adela şi Radu şi-au dorit o nuntă discretă, o petrecere prin care să celebreze faptul că au devenit soţ şi soţie, la care să participe doar familiile lor şi prietenii cei mai apropiaţi, aşa încât numărul invitaţilor nu a trecut de 60.

Pe 21 august, prietenii şi familiile celor doi actori s-au strâns într-un foişor amplasat în mijlocul pădurii, pe domeniul Hadar Chalet şi, chiar la apusul soarelui, aceştia au fost alături de Adela Popescu şi Radu Vâlcan în momentele pline de emoţie de la cununia civilă.

„Suntem nedormiţi de trei zile, dar fericiţi pentru o viaţă! Pe 22 august ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjuraţi de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminică, ca în poveşti, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum“, a spus Adela.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here