„Te cunosc de undeva“ revine la Antena 1. Printre participante, Andreea Antonescu şi Carmen, fiica lui Adi Minune

Show-ul transformărilor totale revine în această toamnă la Antena 1 cu noi concurenți și personaje pline de strălucire. Andreea Antonescu, Viorica și Marguerita din Clejani, Carmen Simionescu și Tania Popa sunt vedetele feminine care au spus un “Da” hotărât provocărilor pregătite de ruleta personajelor, în cel de-al optulea sezon al show-ului.

andreea antonescu_copyright Gabriela Arsenie-Antena1_TCDU8

“Îmi doream foarte tare să particip la acest show și iată că mi s-a împlinit dorința. Pentru mine, ca actriță, ‘Te cunosc de undeva’ este o provocare extraordinară, care îmi oferă posibilitatea să pun în valoare tot ce am învățat până acum”, spune Tania Popa.

La fel de dornică să participe la “Te cunosc de undeva!” era și Carmen Simionescu. “M-am bucurat enorm când am primit această propunere, pentru că îmi doream de mult timp să vin la această emisiune. O dată începute filmările, am realizat că nu e un show atât de ușor pe cât pare”, mărturisește aceasta. Fiica lui Adrian Minune mai spune că tatăl său a sfătuit-o să încerce să se îndrăgostească de fiecare personaj pe care-l va avea de interpretat și să găsească acele caracteristici care-i plac pentru fiecare dintre ele.

“Îmi plac provocările! Faptul că trebuie să renunț la mine și să-mi transform personalitatea mi s-a părut foarte interesant”, declară și Andreea Antonescu. În ceea ce privește prezența Andreei Bălan, fosta sa colegă de la Andre în juriu, aceasta spune: “Bineînțeles că prezența Andreei mă liniștește! Andreea e parte din familia mea. Dintre toți, sigur ea îmi va înțelege cel mai bine trăirile, emoțiile, frustrările”.

Dacă Tania, Carmen și Andreea vor concura individual la “Te cunosc de undeva!”, Viorica și Marguerita din Clejani vor interpreta împreună rolurile care le vor cădea la ruleta personajelor. „’Te cunosc de undeva’ este o experiență nouă pentru noi, pentru că implică nu doar muzica, ci și actoria și coregrafia. Pentru mine, show-ul este destul de complicat, pentru că acum trebuie să învăț limbi străine, ca să pot interpreta personajele care îmi vor cădea la ruletă”, spune Viorica.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here