VIDEO Filmul „Straight outta Compton“ se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Producția Universal Pictures ‘Straight Outta Compton’, în regia lui F. Gary Gray, despre trupa americană de gangsta-rap N.W.A. a anilor ’80, conduce pentru al doilea weekend consecutiv topul încasărilor în cinematografele americane, cu 26,8 milioane de dolari, potrivit estimărilor societății Exhibitor Relations, scrie Agerpres.

Straight outta Compton

‘Straight Outta Compton’ este numele primului album înregistrat în studio, în 1988, al trupei N.W.A. (‘Niggaz Wit Attitudes’). Filmul scoate în evidență experiențele dure prin care trec membrii trupei în zona Compton din California. De la momentul lansării până în prezent, producția Universal Pictures a strâns peste 111,4 milioane de dolari.

‘Mission: Impossible — Rogue Nation’, cu Tom Cruise în rolul agentului Etahn Hunt, care se confruntă cu o organizație criminală, ocupă locul doi în clasament, cu 11,7 milioane de dolari. Filmul regizat de Christopher McQuarrie a strâns de la lansare 157,7 milioane de dolari.

Filmul horror americano-britanic ‘Sinister 2’ a intrat la debut direct pe locul trei în topul încasărilor în weekendul recent încheiat, cu 10,6 milioane de dolari.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here