Sore, Bubu College Experience și Vița de Vie concertează, pe 19 septembrie, la Arenele Romane

Recolta concertelor din această toamnă se anunță a fi bogată, iar unul dintre cele mai interesante evenimente va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti, pe 19 septembrie. Sore, Bubu Cernea și “academicienii” de la Berklee College of Music reuniți de muzicianul român sub titulatura Bubu College Experience, dar și una dintre cele mai iubite trupe rock de la noi, Vița de Vie, promit un show extraordinar, o noapte în care bariera dintre genuri se destramă, pentru a da întâietate bucuriei pe care muzica o trezește în fiecare dintre noi.

YMF-poster-Event

Cele trei recitaluri vor avea loc în ziua finalei celui mai mare festival concurs din țară, Young Music Festival (17-19 septembrie), ce se va desfășura în patru etape (inclusiv finala), prima constând în trimiterea unui demo la adresa de email [email protected], iar următoarele 2 presupunând demonstrații live chiar pe scena Arenelor Romane. În toate zilele festivalului intrarea este liberă.

Concursul din cadrul Festivalului va avea 5 secțiuni de vârstă și va recompensa cu premii consistente câștigătorii. Toți participanții vor avea șansa de a interacționa cu personalități ale industriei muzicale de la noi și de a cânta live pe scena pe care s-au prezentat, de-a lungul timpului, artiști internaționali de prestigiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here