Adele a dezminţit zvonurile despre despărţirea de partenerul ei de viaţă

Cântăreaţa britanică Adele a publicat pe Twitter un mesaj în care a dezminţit zvonurile potrivit cărora s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.

AdeleArtista, a cărei discreţie în privinţa vieţii sale private este notorie, a revenit duminică pe Twitter pentru prima dată după o pauză de aproape trei luni pentru a dezminţi zvonurile apărute în weekend în tabloidele britanice, informează contactmusic.com.

Duminică, tabloidul The Sun a publicat o ştire în care afirma că Adele şi Simon Konecki, care au împreună un fiu, Angelo, în vârstă de doi ani, locuiesc separat de ceva vreme, alimentând astfel speculaţiile despre despărţirea cuplului.

“Vreau doar să doresc tuturor’Sărbători fericite’ şi toate cele bune pentru 2015! P.S. Eu şi Simon suntem în continuare împreună, nu trebuie să credeţi tot ce citiţi în ziare”, a declarat Adele în acel mesaj publicat pe Twitter.

Artista britanică lucrează în prezent la un nou album, care ar putea să se intituleze “25”, după modelul precedentelor materiale discografice ale sale, “19” şi “21”, în funcţie de vârsta pe care o avea atunci când le-a înregistrat. Presa britanică spune că noul album al cântăreţei Adele va include multe piese pop şi va fi lansat în 2015.

După succesul fenomenal obţinut cu albumul “21”, care a fost lansat în 2011, singura piesă nouă lansată de Adele a fost “Skyfall”, tema muzicală a celui mai recent film din seria “James Bond”. Acest cântec a fost recompensat cu un Glob de Aur şi cu premiul Oscar în 2013.

După lansarea albumului “21”, în 2011, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cântăreţei Adele a avut loc în acelaşi an, cu ocazia lansării albumului “21”, deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce suferit o intervenţie pe coardele vocale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here