marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRICea mai mare dorinţă a Andei Adam pentru anul 2015: să se...

Cea mai mare dorinţă a Andei Adam pentru anul 2015: să se căsătorească

Anda Adam dezvăluie care este obiceiul din noaptea de Revelion la care nu renunță niciodată: “Port lenjerie roșie. Mi se pare foarte sexy lenjeria roșie!”.

anda adam planuri 2015 nunta

Interpreta s-a hotărât și în privința toaletei de Revelion: “În haine de scenă, pentru că voi avea concerte, iar apoi într-o rochiță sexy unde voi continua petrecerea”. Revelionul îl va petrece pentru câteva ore pe scenă, “apoi fug unde va fi gașca mea de prieteni, ca să petrec alături de iubitul meu și de prietenii noștri. De fiecare dată miezul nopții mă prinde pe scenă. Întodeauna bem șampanie la miezul nopții, indiferent unde ne prinde în momentul acela”.

Pentru anul 2015, Anda știe ce-și dorește: “Voi schimba show-ul total, într-un concept foarte complex… Fiecare piesă va avea povestea ei, recuzită și schimbări de costume pe care le vom folosi în show-ul final. Va fi un fel de “Te cunosc de undeva!” și cu band live. Iar pe plan personal, vom planifica o nuntă nebună, nebună de tot!”.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.