Adelina Pestriţu vrea să-i cânte Vitas la nuntă

Mare fană a lui Vitas, „Vocea secolului XXI” şi „Vocea de diamant”, cum a fost supranumit cântăreţul originar din Odessa cu milioane de fani în Europa, Asia şi America, Adelina Pestriţu a mărturisit că şi-ar dori, nici mai mult nici mai puţin decât ca acesta să poată cânta la nunta ei!

Adelina Pestritu

„Vitas are o voce incredibilă, care mă emoţionează până la lacrimi! Am fost fericită când am auzit că va veni din nou la Bucureşti şi cu siguranţă mă voi afla în primul rând şi la concertul din 7 aprilie. Este artistul nostru preferat-şi al meu şi al lui Ştefan-şi chiar ne gândeam: Ce onoare ar fi să vina la noi la nuntă să ne cânte!”, a spus Adelina.

Adelina Pestriţu a descoperit muzica lui Vitas în urmă cu ani de zile, aşa încât nu a ratat nici primul spectacol pe care acesta l-a avut la Bucureşti, în faţa unei săli arhipline. „A fost un show pe care nu am avut cum să-l uit, pentru că Vitas este un artist complet, care ştie să ajungă la sufletele oamenilor! Este un profesionist adevărat, iar în show-urile lui te impresionează nu numai muzica, ci totul: de la costumele, pe care am auzit că şi le face singur şi până la dansatori şi efecte. A fost foarte impresionant şi momentul când a cântat pentru noi toţi cei aflaţi la spectacol Lie, cocarlie alături de Gheorghe Zamfir! De-abia aştept să văd ce a pregătit pentru anul acesta!”, mai spune Adelina Pestriţu.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.