joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRISarmalele Reci va susţine un concert unplugged la Teatrul de pe Lipscani

Sarmalele Reci va susţine un concert unplugged la Teatrul de pe Lipscani

Prestigioasa formație Sarmalele Reci va concerta joi, 14 aprilie 2016, în sala Teatrului de pe Lipscani. Spectacolul acustic cu titlul „Cei mai frumoși din orașul acesta” va începe la 19.30.

Sarmalele Reci

“Sarmalele Reci prezintă în variantă acustică cele mai iubite balade și șlagărele cele mai fredonate. Fanii și prietenii vor putea redescoperi repertoriul Sarmalelor Reci în noi sonorități. Este un spectacol de muzică, poezie, teatru și improvizație. Reorchestrate pentru chitară acustică, pian, acordeon, vioară, violoncel, cîntecele noi și cele vechi ale Sarmalelor Reci respiră lirism, energie, bucuria de a trăi. Vrem să invităm în sală pe cei mai frumoși oameni din oraș, oameni care au adus în dar lucruri frumoase, bune, adevărate vieții orașului tău!”, a declarat Zoltán András, fondatorul, vocalistul și liderul formației.

Alături de Sarmalele Reci, actorul Flaviu Crișan, ca amfitrion al spectacolului, însoțește parcursul muzical recitând o selecție de poezie lirică și epică, improvizând împreună cu membrii grupului și cu spectatorii.

Sonoritatea unplugged / acustică revelează mai puternic spiritul intrinsec al muzicii și invită sufletul ascultătorului să se unească mai intim cu el.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.