Delia: „Nu mi-am imaginat vreodată că pot să văd aşa ceva“

Din 3 aprilie, cel mai „nebun” juriu de televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea „iUmor”, de la Antena 1.

DeliaDe la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului, mai ales că este bine ştiut faptul că imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor.

Printre cei peste 120 de concurenţi, veniţi din toate zonele ţării, dar şi din străinătate, ce au adus în faţa juriului momente de divertisment s-a numărat şi Costin Pity, un acrobat ce a reuşit să ridice în picioare întreaga sală încă de la primele sale momente pe scena „iUmor”.

Un om de o modestie rar întâlnită, Costin i-a şi amuzat pe juraţi: „Mi-am dorit dintotdeauna să fiu acrobat, pentru că mi-a plăcut circul de mic. Am făcut sport înainte, sărituri în bazin. Bineînţeles, dacă eram cuminţi ne puneau şi apă”, a spus râzând concurentul, continuând „e nevoie de luni şi ani la rând ca să putem să prezentăm publicului ceea ce doreşte să vadă”.

„E unul dintre concurenţii care pot să ajungă sus, foarte sus. Pentru că ştie cum şi pentru că are cu ce!”, a fost mesajul prin care voice-over emisiunii l-a introdus pe scenă pe Costin. Pe juraţi, i-a lăsat, la propriu, fără cuvinte. „Nu mi-am imaginat vreodată că pot să văd aşa ceva. Il iubesc! Şi nu sunt uşor de impresionat, dar a fost un moment wow!”, a declarat Delia.

Costin Pity a adus pe scena „iUmor” un moment extraordinar de acrobaţie, reinterpretată cu mult umor, aşa cum spune şi numele emisiunii. A făcut de toate, de la sărituri, la echilibristică, de la dans la numere aeriene şi o mulţime de surprize ce au demonstrat, o dată în plus, că circul reprezintă arta ce va dăinui indiferent de vârsta pe care o avem.

„Nici nu mai contează de unde vii, ce ai făcut…contează doar rezultatul!”, i-a spus Cheloo, pentru ca mai apoi, la interviu, să completeze „nu a încercat nicio secundă să pară important. Şi ceea ce face e şocant! Foarte bună abordarea!”. Pe Mihai Bendeac, momentul concurentului l-a purtat în copilărie: „E inimaginabil de multă muncă în spatele acestui show. Nu ştiu dacă vă amintiţi secvenţa din filmul „Fram, ursul polar”, în care îşi bătea copilul cu biciul ca să ajungă la nişte performanţe. Aici nu ştiu dacă l-a biciuit cineva, dar sigur s-a biciut singur!”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here