Adina de la Heaven și Andrei Leonte își unesc forțele pentru a fi „Star salvator“

Halta CUG din Iași, dezafectată acum, a devenit locul pe care, de-a lungul timpului, mai multe familii l-au numit „acasă”. Oameni fără locuințe și-au amenajat aici câteva camere și au făcut tot posibilul să își ducă traiul de pe o zi pe alta.

Adina Heaven

În această situație se află și Ana Maria, cei cinci copii pe care îi are și concubinul ei. Adina de la Heaven și Andrei Leonte, câștigătorul primului sezon „X Factor”, își unesc forțele și sunt „Star salvator” sâmbătă, de la 16:00, la Antena Stars. „Deși nu e prima dată când mă implic în această emisiune, a fost o experiență copleșitoare. Am văzut cum câteva persoane trăiesc lângă calea ferată, într-o cocioabă, fără apă, fără lumină, un lux pentru ei, ceva firesc pentru noi. M-au impresionat copiii pentru că, deși nu au parte de niciun fel de condiții, învață foarte bine și au note mari, chiar dacă își fac temele chinuiți. Am muncit pentru ei, am încercat să îi ajutăm și m-am bucurat că pot fi alături de ei”, a declarat Adina de la Heaven.

„Au traiul mai scump decât îl avem noi”, spune și Andrei Leonte, profund impresionat de cât de greu le este unor semeni să supraviețuiască.

Tot ce alții au aruncat – scânduri, uși, sau geamuri – a devenit mica avere a familiei pe care o are Ana Maria. Dulapurile au fost făcute cu scânduri de la gunoi, soba a fost construită cu cărămidă găsită și tot așa.

Neavând apă curentă, cară în bidoane de cinci litri de la o distanță de 600 de metri. Cei mici se străduiesc să își facă temele cât este lumină afară, deoarece nu au mereu bani să cumpere baterii pentru lanternă, iar de lumânări se tem, pentru că ar putea isca foarte ușor un incendiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here