Adam Lambert s-a întors la American Idol

Adam Lambert va lansa un nou single, “Welcome to the show”, iar prima interpretare live a avut loc în cadrul show-ului American Idol.

Adam Lambert

“Welcome to the show” a fost înregistrată recent în New York într-una din scurtele pauze din turneul “The Original High”.

“Am vrut să îmi surprind fanii cu un nou imn de primăvară care să ne trezească emoţii. Am cerut ajutorul lui Max Martin şi el m-a îndrumat către doi producători extraordinar, Ali Payami, cu care am lucrat şi la Ghost Town şi suedezul Laleh, care a contribuit şi cu vocea. Simt că acest cântec le va da oamenilor puterea de a fi ei înşişi”, a mărturisit Adam Lambert.

Adam a avut parte de un 2015 formidabil datorită ultimului album, “The Original High”, care a debutat direct în primele trei poziţii din Statele Unite şi în top 10 în Marea Britanie.

Totodată, artistul a călătorit în toată lumea alături de Queen, a lucrat la o piesă nouă cu Steve Aoki şi l-a jucat pe Eddie într-un eveniment de două ore difuzat de Fox, “The Rocky Horror Picture Show”.

Adam Lambert va sosi şi în România anul acesta, alături de legendara trupă Queen, pe data de 21 iunie, în Piaţa Constituţiei, într-un eveniment organizat de Emagic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here