Xonia a lansat un lyric video pentru piesa „Booty down“

După ce în luna ianuarie a prezentat videoclipul piesei „Dancing kizomba“, Xonia revine în această primăvară cu o nouă melodie, „Booty down“, care este însoţită de un lyric video.

xonia booty down lyric video

Compusă şi produsă în România, „Booty down“ este o piesă cu un soundul de raggeton adaptat perfect pentru publicul din România, versurile fiind scrise chiar de Xonia, alături de băieţii de la Pink Elephant (Nicolae Stan şi Radu Baisan), cei care s-au ocupat şi de producţia melodiei.

„’Booty down’ aduce vara mai aproape, Este o piesă de online, care vă pregăteşte pentru single-ul oficial de vară pe care îl lansăm în luna mai. Am făcut un lyric video colorat, cu multă distracţie, pe care sunt convinsă că vom putea să dansăm şi să râdem împreună“, a spus Xonia.

Videoclipul a fost filmat de Anthony Icuagu şi ne-o înfăţişează pe artistă într-o ipostază extrem de colorată, iar contrastul dintre mişcările senzuale de dans şi culorile din videoclip ne duce cu gândul la favele braziliene şi la mişcările de dans ale fetelor din America Latină.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here