luni, iulie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERComedia „Angajăm profesionist“, în premieră la Teatrul Elisabeta

Comedia „Angajăm profesionist“, în premieră la Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta prezintă luni, 28 martie de la ora 20.00, premiera oficială a comediei „Angajăm profesionist”, în regia lui Adrian Păduraru, o adaptare excepţională după „Angajare de clovn”, de Matei Visniec.

Angajam Profesionist

Există „trucuri” inteligente la care poţi apela pentru un interviu de succes, cu scopul de a obţine job-ul perfect. Dar, ce tehnici aplici în momentul în care trebuie să te diferenţiezi de potenţialii concurenţi?

„Angajăm profesionist”, un model exemplar concretizat într-o comedie savuroasă despre drama angajării, aduce în lumina reflectoarelor povestea inspirată a trei clovni profesionişti dornici să obţină slujba perfectă. Printre hohote de râs, veţi descoperi ce se află în spatele măştilor de clovn, atunci când apare competiţia, mai ales în cazul în care concurează pentru un posibil loc de muncă.

Trei personaje jucate admirabil de actorii Adrian Păduraru (Peppino), Daniel Vişan (Fillipo) şi Florin Şerbănescu (Nicollo) vor da viaţa celor trei clovni profesionişti prin replicile pline de umor, emoţie, inspiraţie şi spontaneitate. Jocul actoricesc şi ritmul alert al dialogurilor vor scoate la iveală secrete din lumea artiştilor, discuţii de culise şi reacţii aprinse atunci când nu sunt pe scenă.

Piesa începe cu Nicollo, moţăind pe un scaun, în timp ce aşteaptă să fie chemat în sala de interviu. Rând pe rând, îşi fac apariţia alţi doi concurenţi-Fillipo şi Peppino, doi foşti parteneri de scenă experimentaţi care se simt vizibil ameninţaţi de profesionalismul cunoscut.

După un schimb de replici în care Fillipo reuşeşte să îl demoralizeze complet pe Nicollo, apare Peppino un al treilea clovn, cel mai experimentat dintre aceştia, care ar putea fi chiar mentorul lor.

Comunicarea dintre ei se derulează pe nisipuri mişcătoare. Când joacă doi împotriva celui de-al treilea, când fiecare împotriva celorlalţi. De aici, ritmul de ping-pong declanşează complicităţi de o clipă, mutări grozave în atitudinea lor şi schimbări surprizantoare de situaţii.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.