vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRIAdrian Enache, despre Bianca Drăguşanu: „Ne lovim de oameni ieftini“

Adrian Enache, despre Bianca Drăguşanu: „Ne lovim de oameni ieftini“

Cântăreţul Adrian Enache a oferit recent un interviu în care a vorbit despre showbiz şi despre vedete, lansând un atac dur la adresa Biancăi Drăguşanu.

adrian enache

Întrebat ce crede despre viitoarea soţie a lui Victor Slav, artistul a spus că nu o cunoaşte pe aceasta şi a comparat-o cu o buruiană. „Mă scuzaţi, dar nu ştiu cine e Bianca Drăguşanu. Iertaţi-mă, dar m-aţi prins nepregătit. Putem vorbi de Johnny Logan sau Tom Jones, cu care am cântat în deschiderea unui concert. Iarăşi ne lovim de oameni ieftini, în condiţiile în care ţara e plină de adevărate valori spirituale. Păcat că pierdem din vedere valorile şi dăm atenţie buruienilor“, a spus Adrian Enache pentru Ziarul Ring.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.